Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlet Anatur! Kérdésem, hogy a gyorsbarnító spray milyen hatással van az éranyajegyekre, piros marad-e, vagy az is bebarnul? A fehér bőrűeken a szeplőket, barna foltokat felerősíti? A ruhaneműt biztosan nem fogja be? és mennyi idő alatt kopik le? Köszönöm, üdvözlettel! Ildikó

2018-05-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

Az éranyajegyet (hemangiomát) kitágult erecskék rendetlen, sűrű összetömörülése okozza. Nap általi barnulással nem tűnik el, nem barnul be. Védelméről mindenképpen érdemes bőrgyógyásszal konzultálni tartós napozás előtt.

Gyorsbarnító napozó spray-nk  nem tartalmaz festékanyagot, így sem a bőrön, sem a ruhán nem hagy nyomot. – és mivel nem egy önbarnítóról van szó, hanem egy barnulást gyorsító, fokozó termékről, így az nem kopik, hanem teljesen természetesen, idővel a nap vagy szolárium hiánya okán, maga a bőr fog fokozatosan világosodni.

Mivel a termék szolárium, illetve a napozás hatására történő barnulást gyorsítja fel és teszi tartóssá, miközben védi és táplálja a bőrt, így a szeplőket és barna foltokat (pl.: májfolt) sem erősít fel, hiszen ezek a pigment elváltozások egyrészt hormonális eredetűek, másrészt pedig a nem a bőrtípusunknak megfelelő napon töltött idővel hozhatóak összefüggésbe.

Fehér, érzékeny bőr esetében a Gyorsbarnító napozó helyett, inkább magasabb faktorszámú napozót ajánlanék számodra a megfelelő védelem érdekében.

Ez a VERATTIVA® Baktériumos, 50 faktoros napozó spray, ami annyira gyengéd, hogy nem csak érzékeny bőrűeknek, de gyerekeknek is ajánlott. Nekem is ez az egyik kedvenc napozóm, pontosan az összetevői miatt; megtalálható benne a bőrfiatalító és regeneráló havasi gyopár őssejteket és a barnulási folyamatot felgyorsító tirozint és hengeres szivacstök olajat is, természetes ásványokkal, répaolajjal, sheavajjal, béta-glükánnal, kókuszolajjal, babassu olajjal, és 2 szabadalommal prebiotikus rostok és probiotikumok keverékével, illetve Bio Aloével, antioxidánsokkal, pantenollal és búzacsíra mikropeptidekkel.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita