Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdv! Tanácsot kérnék Öntől a rendelésemmel kapcsolatban. Második hete tart a "diétám" : a lehető legkevesebb cukor és szénhidrát bevitel, megemelt zöldség és fehérje bevitel. Több évvel ezelőtt tartottam már ilyen diétát és akkor nagyon jó volt, de azóta szültem 2 gyerkőcöt és nyilván a szervezetem is öregebb és ragaszkodóbb lett a méreganyagokhoz. :) A pudidren csomagot szeretném megrendelni még akciósan és érdekelne, hogy ez meghajt e? A 2 gyerek mellett nem nagyon van időm a wc-re szaladgálni a méregtelenítés alatt. Úgy tűnt a leírásból, hogy nem , de így biztos ha megérdeklődöm. A diurerbe-t is szeretném vele megrendelni, mert a narancsbőröm is ronda és ragaszkodós és néha a sok szaladgálás után a lábam szépen vizesedik. Nem annyira mint a kismamáknak, de én látom. A kettő használható egyszerre vagy inkább egymás után? A cotifibre- re vonatkozik szintén a hashajtó hatás, az autista kisfiamnak nagyon rossz az emésztése. Volt, hogy 10 napig nem volt széklete és meg is röntgenezték, de semmi eredmény. Még a beöntés sem segített. A guttalax tabletta jó szokott lenni, de az mindig kellemetlen neki, szerintem nagyon csikarhatja a hasát. A válaszát várom és nagyon köszönöm Vizi Hajnalka

2020-05-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Hajnalka!

Amennyiben betartod az alkalmazási javaslatot, akkor a Puridren® főzet nem okoz hasmenést. Legalábbis a klasszikus értelemben vett „futós-szaladó” hasmenést nem.

Viszont ha tisztító kúrába kezdünk, arra fel kell készülni, hogy a szervezet salakanyag telítettségétől függően, az első napokban jelentkezhet lágyabb széklet, ahogyan a szervezet anyagcseréje serken. Többszöri illemhely-látogatás is előfordulhat.

És bizony jelentkezhetnek az első 10 napban más kellemetlen tünetek is, mint büdösebb és intenzívebb izzadás, pattanások, testesebb vizelet, még akár levertség is. De ha ilyen tüneteket észlelsz, annak örülünk, mert azt jelzi, hogy beindultak a folyamatok és a salakanyag raktáraidat elkezdték üríteni a méregtelenítő szervek.

Ettől nem kell megijedni, mert természeti törvény, arra azonban figyelj, hogy bőségesen igyál a kúra alatt. Ezzel is támogatva az anyagcserédet és a salakanyagok ürülését. És, ahogy az esetleges kellemetlen tünetek enyhülnek, már csak az előnyöket fogod élvezni.Mellette pedig nincs akadálya annak, hogy megkezd a Diurerbe® kúrádat is.

Ugyanez igaz a Cotifibra esetén is. Maga a termék ugyan nem hashajtó, azonban a béltisztító kúrák első időszakban előfordulhatnak hasmenéses, székrekedéses vagy akár puffadásos tünetek. 

Fontos, hogy a kisfiad bőségesen igyon folyadékot a Cotifibra mellett, és plusz probiotikumok bevitelével még eredményesebbé tehetitek a kúrát.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita