Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdv! Szeretnék érdeklődni, ajánlják-e az én problémára a DiurErbe terméküket? A gondom annyi, hogy a szemem alatt állandóak azok a bizonyosság "táskák." Függetlenül attól, hogy kipihentem-e magam vagy sem. Olyan ödémaszerűség. Megoldás lehet erre az termék? Életmódváltásban vagyok. Jó ideje elhagytam a cukros és fehér lisztes dolgokat. Igyekszem sok fehérjét fogyasztani. Rendszeresen mozgok. Követek egy étrendet, amivel már érte el fogyást, de most stagnáló állapotban vagyok. Várom válaszukat. Köszönettel: T.Mónika

2018-02-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves T. Mónika!

A karikák, a szem alatti táskák eltüntetése összetett feladat, és nem is lehet sikeres az okok feltárása nélkül, amihez mindenképp ki kell kérned a háziorvosod véleményét.

Kiváltó ok lehet a feszült, helytelen életmód, stressz, kevés, vagy nem kielégítő alvás (ez mint írtad nálad kizárható) örökletes tényezők – de akár vashiány is meghúzódhat mögötte.
Ez utóbbit a legegyszerűbb kizárni akár egy vérvétellel, akár a teljesen biztonságosan szedhető (nem halmozódik fel a fel nem szívódott felesleg a szervezetben) Chela-Ferr® bio-complex kapszulával.


Előfordulhat az is, hogy valamilyen allergia okozza a problémát, emiatt a kötőszövetek megduzzadnak, és a szemed alatt megjelennek a táskák. Próbáld ki az Allergicum cseppet, amely egy 14 természetes és szinergikus összetevőt ötvöző antihisztamin formula. Ennek köszönhetően az allergiás reakciókat gyorsan és hatékonyan szorítja vissza.

Végezetül, de nem utolsó sorban: a szem alatti duzzanatot a szervezet nem megfelelően működő vízháztartása is okozhatja, és ez esetben jelenthet megoldást a Diurerbe® tabletta alkalmazása.
De mint említettem, az első feladat a kiváltó ok feltárása kell legyen.

Üdvözlettel: Somogyi Rita