Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdv Anatur! Követem a facebook bejegyzéseket! Megtetszett és a segítségedet kérném! Egy közel 50 éves anyuka vagyok, aki le szeretne fogyni kb 10 kg-ot. 160 cm a magasságom amihez 78 kg vagyok. Próbálkoztam már ezzel azzal ( 90 napos diéta, kalóriaszámlálás) de nagyon nehezen mozdul rólam a kiló és csak nagyon kevés. Most úgy gondoltam, hogy a Norbi termékeket veszem alapul a fogyásomhoz, kiiktatom a cukrot és a szénhidrátot. Eddig viszonylag sokat mozogtam, de most a derékfájásom miatt (kivizsgálás alatt) nem merem folytatni. Alma alkatúnak mondanám magam, van pocakom, de a felső testemen arányosan híztam. Röviden ez a helyzet. Szeretném, ha a fogyókúrámhoz ajánlanál valamilyen kiegészítő segítséget, mert annyi a termék, hogy nehéz közöttük eligazodni. Előre is köszönöm a segítségedet! Üdvözlettel: Anikó

2018-04-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anikó!

Pontosan ilyenkor érdemes az alapoktól kezdeni és csinálni egy nagytakarítást. Ehhez a Puridren® salaktalanító koncentrátum és a Lipo+ bélflóra támogató koncentrátum, kúrák párhuzamos alkalmazását tudom neked ajánlani. A két termék együttes használatáról ide kattintva olvashatsz >>>. 

Nagyon fontos, hogy tartós életmódváltás nélkül az általad említett diéták is csak ideig-óráig működhetnek. És életmódváltás nélkül nem lesz a világon az az étrend-kiegészítő sem, ami tartósan segíthet a fogyásban. Ezért is az általad hozott döntés miszerint megreformálod az étkezésedet az egyik lehető legjobb döntés a fogyókúrádhoz, csak arra kérlek, hogy ne add fel, ha nem az első pár hónapban fog jelentős változás bekövetkezni.

És itt jönnek igazán képbe az olyan kiegészítők mint a Puridren® és a Lipo+ koncentrátum. Ugyanis velük mankót kapunk a hónunk alá, hogy gyorsabban érjünk célba (anyagcsere fokozás, étvágycsökkentés, és a bélflóra támogatása) és legyen kitartásunk, amikor holtponthoz érünk, a párhuzamos alkalmazás pedig abban is segítségedre lesz, hogy elegendő folyadékot fogyassz a kúra alatt, ami szintén elengedhetetlen a sikerhez. Fontos, hogy ezen termékek esetén is mindenképpen kúraidőkben gondolkozz. A kúrák minimum 60 és maximum 120 naposak. Ha panaszaink egy éven túliak, akkor érdemes egyből a 120 napos kúrára berendezkedni.

A mozgásról pedig semmiképpen se mondj le. Ha egyelőre mást nem is, de sétálni biztosan sétálhatsz, ha pedig megvan mi okozza a derékfájást akkor, a diagnózisnak megfelelően a gyógytorna is egy kiváló mozgásforma. És bizony tapasztaltból is tudom, hogy egy gerinctorna is lehet „izzasztó”.

Sok sikert kívánok, hogy az elhatározásod tartós legyen.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita