Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tsztelt Anatur! Érdeklődni szeretnék, hogy vettünk egy mornigcé anti aging arckrémet még nyáron. December1-én jár le a 6 hónap, mármint a felbontás utáni 6 hónap amíg lehet használni a krémet. Ezt ki lehet még húzni valameddig? Mert nekem még van benne egy csomó majdnem háromnegyede megvan pedig mindennap kentem vele az arcomat. Ez így olyan pénzkidobás szinte az összes ilyen termékük csak felbontás után 6 hónapi jó és utána megy a kukába, ahhoz azért elég drága. Így szoktunk járni a naptejekkel, napozás utáni krémekkel is. Nyáron nem használunk el annyi krémet következő nyárra meg már nem jó mert nem annyira hatásos ha már lejárt a 6 hónap. Nem lehet erre valamit kitalálni, hogy kisebb kiszerelést is kérjenek a gyártótól? Olvastam már itt a fórumon hogy volt ezzel másoknak is problémája. Azért nem olcsó termékek és luxus kidobálni és újat venni. Köszönettel várjuk válaszát

2020-11-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

Valójában az 50ml-es moringcé anti-aging krém, napi használat mellett, egy hónapra elegendő mennyiség. Ha nagyon vékonyan, vagy csak részterületekre visszük fel, akkor 2-3 havi adag lesz belőle. Ez az adat nem csak saját tapasztalat, hiszen ez a kiszerelés az arcápoló kozmetikumok zöménél, egy általánosan megjelenő csomagolási egység.

Ami pedig a felbontást követő 6 hónapos szavatossági időt illeti, azt csak abban az esetben lehet hosszabbítani, ha a termékhez tartósítószert tesznek. Mivel a termék vegán és mindenmentes kozmetikum, a jövőben nem jelenik meg ilyen szándék a gyártónál.

Ugyanakkor, ha a krémet száraz, hűvös helyen tartottad, és az állagán, színén, szagán nem tapasztalsz változást, nyugodtan használhatod még további 1-2 hónapig. Organikus, bioaktív összetevői igen sérülékenyek, ezért, amint változást tapasztalsz a krém fizikai jellemzőiben, úgy kérlek, függeszd fel az alkalmazását.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita