Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Több helyen is nagyon érzékeny, már a vízre is viszkető bőrelváltozásom jött ki rajtam, és persze hogy a legérzékenyebb részeken. Az arcomon zavar a legjobban, de még a könyökhajlatomon és a hátamon is van. Mintha a hajtöveknél, a fejbőrömön is piros lenne, de lehet, hogy ennek más az oka ugyanis elég zsíros, korpás a hajam, és hajlamos vagyok kivakarni. Többféle sampont is kipróbáltam bőrgyógyászok, barátok tanácsára, de nem segítenek. Üdv, Gáspár

2015-10-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Gáspár!

Próbáltad már a Holt-tengeri ásványokat? Azok számára is eredményes javulást hoznak, akik már időtlen idők küszködnek ilyen és ehhez hasonló bőrproblémákkal. Még pikkelysömör, súlyos bőrekcéma, akné ellen is hatékony kúra tartható velük. A lényeg, hogy megfelelő Holt-tengeri kozmetikumot használj, hiszen a piac újabban telis-tele kritikán aluli minőséggel. Az eredeti, Jordán, Najel Holt-tengeri Iszapban magam is megbízok: kiválóan tisztít, méregtelenít, és kezeli a bőrproblémákat. Miközben mágnesként vonzza magához a bőrödben lévő méreganyagokat, tökéletesen tiszta bőrt hagy maga után, fiatalítja és kisimítja bőrt – de millió más tulajdonságért szerethető még! A fejbőrtől a lábujjakig, a bőr minden négyzetcentiméterére ajánlom! A bőröd érzékenységétől függően heti 1-2 alkalommal javasolt használni.

Próbáld ki mellé a Najel Holt-tengeri Vízkoncentrátumot is, ami még változatosabban felhasználható, mint az iszap. Tartalmazza a Holt-tenger minden ásványát (21-félét) és nyomelemét. Alkalmazható fürdőkúrához, szépítő bőrvízként, bőrradírként, izomfájdalmakhoz, pikkelysömörre, mozgásszervi panaszok enyhítésére, bőrre, hajra – még hajas fejbőrre is. Adagolható samponokhoz, krémekhez, olajokhoz.

Arra is gondolj, hogy ne csak a tüneteket, de az okokat is megszüntesd. A szervezet alapos méregtelenítéséhez tarts egy teljes, 120 napos méregtelenítő, lúgosító kúrát Puridren® Koncentrátummal. Ez a különleges, gyógynövényes főzet képezi a természetgyógyászat alapját. Akkor is ez (kellene, hogy legyen) az első lépés, ha beteg vagy, de akkor is erősen javasolt kúrát tartani vele évente 1-2 alkalommal, ha teljesen egészséges életmódot élsz. Miért? Mert a civilizált világ a levegő- és vízszennyezéssel, a csomagolt táplálékokkal észrevétlen „gondoskodik” arról, hogy telítődjön az emberi szervezet a sejtek működését bénító savakkal és méreganyagokkal.

A Puridren® koncentrátumban található 12 gyógynövény mindegyike hatást gyakorol egy-egy belső elválasztású mirigyre, kiválasztó szervre, és folyamatos munkával méregteleníti azt. Mit tud, amit más nem? Egyedi összetételű szerves klorofill koncentrátuma megköti a savakat és kivezeti a szervezetből, hogy megfelelő pH érték mellett tudjanak dolgozni értünk legkisebb egységeink a sejtjeink. Üdvözlettel; Rudolf Rita