Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Webáruház! Érdeklődni szeretnék, hogy a fogyásban hatékony zöld tea és króm készítmények hány éves kortól ajánlott? Lányom elmúlt 12 éves. 4 éve folyamatosan sportol, heti 2-3 edzéssel, havi 1-2 versenyre jár. A hormon változásokkal hirtelen nőtt a súlya, főleg a combja, feneke. Olyan rövid idő alatt hízott, hogy a combján striák jelentek meg. Nem túlsúlyos, de zavarja a vastagabb combja, ami a korosztályában valóban előnytelen. Szigorú diétát nem szeretnénk, eleget mozog, az étkezésre odafigyel, mégsem tud fogyni. Így találtam.rá az Önök készítményére. Válaszukat előre is köszönöm!

2018-09-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Betti!

Mindkét kiegészítő - a Szerves Zöldkávébab és a Szerves Króm tabletta  is – fogyasztható 12 éves kortól.

Ugyanakkor arra is fel kell hívnom a figyelmed, hogy ebben a korban természetes folyamatnak számít, ha a test zsírtöbbletet gyűjt, hiszen a gyorsabb növési folyamatokhoz innen hasznosít energiát és tápanyagokat. Lányokra, fiúkra jellemző, hogy ilyenkor egy kicsit kikerekednek, majd ahogyan hirtelen megnyúlnak, a súlytöbblet eltűnik.

Striák megelőzésére nagyon hasznos kiegészítő az egyszerű C-vitamin étrendi adagolása, és sikerrel alkalmazhatjátok az adalékanyagok nélküli, eredeti, marokkói Bio Argán olajunkat. A is, ami a kötőszövetek regenerációjával hatásosan képes halványítani a meglévő bőrrepedéseket.

Továbbá lányod étrendjét korántsem kell és szabad drasztikusan megváltoztatni, de a napi szénhidrátbevitelt javasolt picit csökkenteni. Ehhez nagyszerű társ lehet az Expressz Diéta Program szénhidrát csökkentett ételei. 

A teljes programon túl – mely gyerekeknek nem ajánlott – lehetőségünk van ugyanis arra, hogy az étkezéseket csupán részlegesen váltsuk ki. Ilyenkor 2-3 étkezést; akár a reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát vagy vacsorát helyettesíthetitek. Édességei (smoothie-k és zabkásák) nagyszerű társak az édesség iránti vágy és nassolás kielégítésében, nagyon csekély kalória-, zsír- és szénhidrát tartalom mellett. Levesei táplálóak és nagy adagok, melyek tökéletes kiváltói egy ebédnek vagy vacsorának, hogy kalóriákat és szénhidrátokat spóroljatok, ugyanakkor tápanyagokból se szenvedjen hiányt a növésben lévő, aktív szervezet.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita