Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Most rendeltem termékeket, mert csütörtökön nyaralni megyünk. Bankkártyás fizetést választottam ami utólag írta ki, hogy +2 nap is lehet a szállítás, de akkor nekem már nem lesz jó. Mit tudunk tenni, hogy én legkésőbb csütörtökön kézhez kapjam a termékeket?...azt hittem így gyorsabb lesz, mert netbankon történő utalás 4 órán belül jóváíródik a másik bankszámlán, de úgy látom jelenleg ez hátráltató tényező lett. Nekem azt igazolta vissza, hogy sikeres fizetés, engedélyszám stb. rendelkezésemre áll, mert ki másoltam az oldalt a visszaigazolásról, amennyiben ez segíti munkájukat szívesen továbbítom egy megadott mail címre. Kérem segítségüket! Köszönettel: Gazsó Andrea

2017-08-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves G. Andrea!

Bankkártyás fizetésnél a bank sajnos csak másnapra tud visszajelezni az összeg beérkezéséről, ezért is hívjuk fel erre a figyelmet, weboldalunkon és a visszaigazoló e-mailekben is. Sajnos ilyen esetben plusz 1 nap idővel kell számolni a csomag megérkezését.

Mivel a rendelésed már tegnap este befutott, így a banki visszaigazolás is be fog érkezni a mai napon (2017.08.08.-án). Így a csomag holnapra, azaz 2017.08.09.-ére várható is. A csomag pontosabb érkezéséről a futárszolgálat is küld egy értesítést az általad megadott e-mail címre.

Jó nyaralást kívánok! Üdvözlettel:
Somogyi Rita