Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Honapjukat az ügyben kerestem fel, hogy Kollagén Aktív Plusz tablettát rendeljek, mert nagyon sok jót hallottam a kollagénről. De mikor böngésztem a kínálatukat, elbizonytalanodtam, hogy mit is kellene rendelnem. Ebben kérem segítségüket. Alacsony vagyok és sajnos túlsúlyos. A lábaim nagyon vastagok, a vádlim átmérője 46 cm, másnak a combja ekkora és a combjaim is vastagok, mint mának a dereka... :( Az a gyanúm, hogy a térdem alatt ödéma van, de hiába mentem el ezzel a háziorvosomhoz, azt mondta kenjem reumatikus kenőccsel, nem tudta mi az és nem is küldött semmilyen további vizsgálatra. Így lehet, hogy a Gambe Slim-et kellene megrendelnem? Vagy az Erbaven ivótasakot? Vagy valami kombinációt? Kérem segítsenek tanáccsal. A célom a fogyás (kb. 30 kilo), mozgás és ésszerű táplálkozás mellett persze és, hogy a bőröm feszes maradjon. Ami fontos, hogy aszmás vagyok, tudtommal a fekete ürömre allergiás. Szedek egy zsírégető készítményt, a pyruvat one-t, mert jót tesz az anyagcserémnek. Nem tudom, ezek befolyásolják-e, hogy melyik készítményüket vásároljam meg. Köszönöm szépen, ha válaszolnak! Üdvözlettel: Szilvia

2018-05-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Csikós Szilvia!

Nagyon fontos, hogy tudd, hogy soha nem egy hatóanyag fogja beindítani a zsírégetést, hanem a szénhidrátcsökkentet diéta (180-200g/nap), a bőséges napi folyadékbevitel (20 testsúly kilogrammonként 1 liter víz), és a rendszeres testmozgás (hetente minimum 3x1 óra). A célzott tápanyagok, vagyis az étrend-kiegészítők, mindössze ezt a folyamatot gyorsítják fel.

Leírásod alapján valóban segítségedre lehet ebben a Gambe Slim® koncentrátum, hiszen a benne található gyógynövénykivonatok nyiroktisztító, vérkeringést fokozó és érfal erősítő hatással bírnak, melyek a lábak formálását, szálkásítását célozzák meg. Továbbá a napi adag 1500mg kollagénnel is dúsított, ami nagyszerű kötőszövet edző fehérje, mely támogatja bőröd feszességét.

Ráadásul az általad fogyasztott kiegészítővel is kombinálható, de ajánlok egy 3. tápanyagot is. Hathatós segítség ilyen nagy súlyfeleslegnél a prebiotikus rostanyagok étrendi adagolása. Ezek a rostok hozzájárulnak az anyagcsere serkentéséhez, teltségérzetet is adnak, és kifejezetten segítik a kritikus területek, a has és a csípő körtérfogatának csökkentését. Nagy mennyiségben tartalmaz prebiotikumot a Cotifibra bélradír.

A kiemelésekre kattintva tudsz részletesebben olvasni a termékekről, és még egy dolog; a kúraszerű alkalmazás! - ami ebben az esetben 120 napot jelent.

Szeretettel:
Somogyi Rita