Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Érdeklődni szeretnék, hogy a Lipo+ termékkel milyen fogyás érhető el a tapasztalatok alapján? A termék által más testrészen is történik változás? Köszönettel: Szarka Péter

2015-02-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Péter,
a Lipo+ főzet egy béltisztító koncentrátum, bélflóra építő prebiotikummal.
Mivel a vastagbél salakosodása és a hasi úszógumik megjelenése között szoros összefüggés van, így a Lipo+ főzet azoknak javasolt, akiknek e testrészre összpontosul a súlyfeleslege.
Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a Lipo+ egy étrend kiegészítő, ahogy én szoktam fogalmazni, egy mankó, melyre támaszkodhatunk, hogy bebicegjünk a célig. Azonban ha nem történik étrendi váltás, akkor nem lehet nagy sikereket és tartós eredményeket sem elkönyvelni.

lipo-plus.jpgEnnek értelmében legalább 5 alapszabályt érdemes betartani a kúra ideje alatt;

  1. a folyadékbevitelt 3 literre kell emelni, ebből 1,5 liter folyadékot biztosít a Lipo+ főzet, ami nagyon itatja magát, megkönnyítve ezzel a folyadékfogyasztást.
  2. naponta 5-6 alkalommal kell enni, de egyszerre soha nem többet, mint az ökölbe szorított kézfejünk. Ez nagyon fontos a vércukorszint szabályzás (egyenletes vércukorszint = zsírégető zóna) és a májméregtelenítés okán.
  3. alaposan meg kell rágni minden falatot, hiszen az emésztés a szájban kezdődik, ennek segítségével lúgosítjuk el az ételt.
  4. ki kell zárni, vagy le kell redukálni a fehér cukrot, fehér lisztet tartalmazó élelmeket és a tejet. Ők azért vannak tiltó listán, mert inzulincsúcsokat eredményeznek és savasítanak.
  5. hetente 3x1 órát kell mozogni, kezdetben az ütemes séta is megteszi. Mozgással történő hasi légzéssel oxigénhez juttatjuk a szervezetet és szén-dioxidot, azaz savat lélegzünk ki. Testmozgással szerveinket masszírozzuk át, segítve őket a fokozott salakanyag elengedésre és olajozott működésre, nincs ennél jobb szénhidrát anyagcsere serkentő módszer továbbra sem.

Általánosságban azt meg tudom fogalmazni, hogy nagyon jó eredményeket könyvelhetünk el fogyás tekintetében, átlagosan 6 kg/hó fogyással lehet számolni, ami centiben mérve a leglátványosabb. Ugyanakkor azt is meg kell jegyezzem, hogy a legnagyobb problémát, nem maga a fogyás, hanem a súly megtartása jelenti vendégeimnek, hiszen ehhez életmódot kellene változtatniuk. Vagyis nem lefogyni okoz gondot, hiszen kivétel nélkül mindenki fogy, hanem az elért eredmények megtartása, melyet egyedül az egyén tud szinten tartani étkezési és életmódbeli változtatásaival.

Üdvözlettel; Rudolf Rita