Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Somogyi Rita! Szeretném megkérdezni, hogy amennyiben szedek olyan készítményt amelyben már van B1 vitamin (100%), B2 vitamin (75%), B3 vitamin (50%), B5 vitamin (75%), B6 vitamin (100%), (egyebekben Biotin, Folsav, B12 vitamin, C vitamin, D3 vitamin, E vitamin, K1 vitamin, K2 vitamin, Magnézium, Vas, Cink, Jód, Réz, Mangán, Szelén, Króm, Molibdén, 1,3-1,6 béta-glükán, Kurkumin, Koenzim Q10, Lutein, Béta-karotin, Zeaxantin, Zöldtea kivonat, Paradicsomkivonat, Olívakivonatot is tartalmaz), akkor is elkezdhetem a Hepa Detox fogasztását? Nem tudom a B vitaminokat túladagolni? Fibroscan-nel igazolt zsírmáj (mérs.fokú fibrosisnak megfelelő liver stiffness, közepes fokú steatosis) miatt fogyasztanám a terméket. Ez esetben 60 vagy 120 napos kúrával számoljak? Amennyiben a két termék együtt nem fogyasztható, akkor mit javasol a Hepa Detox mellett? Köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Kovács-Kalmár Zsuzsa

2021-11-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kovács-Kalmár Zsuzsa!

Igen, nyugodtan elkezdheted fogyasztani a Hepa Detoxot. A B-vitaminok vízben oldódó vitaminok, extrém magas dózist, és hosszú távon kellene fogyasztani ahhoz, hogy túl tudjuk adagolni. 

120 napos kúrára érdemes berendezkedni, és nem felejtkezhetünk el arról sem, hogy a zsírmáj életmódbeli változtatásokat is megkövetel tőlünk, melyről készítettünk is egy blogbejegyzést, amelyet a kiemelésre kattintva érhetsz el.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita