Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Somogyi Rita Szeretném kérdezni mikortól lehet rendelni a Cotifibra bélradírt?Meg hogyan érdemes elötte a bélradírt és utána csináljam a Natúr tanya lapos has kúrát meg a Natur Tanya Purditen kúrát?Vagy fordítva kúriáját elöször és utána a bélradírt? Fontos lenne. Üdvözlettel Szűcs Tiborné.

2019-02-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szűcs Tiborné!

Március 8.-án kapjuk meg a friss gyártási tételt a Cotifibra bélradírból. Arra azonban nincs szükség, hogy a Cotifibra ivótasakokat, és a Lipo+ koncentrátumot  együtt, vagy egymás után fogyaszd, hiszen mindkettő alapját prebiotikus rostok adják. A Cotifibrában ez a prebiotikus rosttartalom jelentősen nagyobb (7000mg/tasak), ami azok számára is segítséget jelenthet, akiket emésztőrendszeri betegségekkel, ételintoleranciával diagnosztizáltak.

Ha elsődleges célunk az alakformálás, azt ajánlom, hogy a fogyaszd együtt a Puridren® és Lipo+ főzeteket. Ez a 2 palackos ivókúra annyira sikeres, hogy 60 napos anyagcsere serkentő program keretében is kínálja azt a gyártó (Natur Tanya®). Kattints csak a kiemelésre érte, és olvasd el, hogy miért.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita