Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Somogyi Rita! Hashimotóm van és a ligetszépe olaj kapszula szedése alatt megszűntek a menstruációs problémáim, érdeklődnék, hogy lehet-e szünet nélkül szedni a ligetszépét, hogy a problémák ne térjenek vissza. Esetleg tudnál-e javasolni valamit a pajzsmirigy betegségemre. Köszönöm

2019-06-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Leandra!

Mint minden étrend-kiegészítőnél, a Ligetszépe olajnál is kúraidőkben gondolkozunk. Ez minimum 60, maximum 120 napot jelent, melyet egy hónap szünet után meg lehet ismételni.

Amíg szünetet tartasz, ismerkedj meg a méhpempővel, ami adaptogén tulajdonságaival támogatja az összes szervrendszer egészségét, például a hormonális egyensúly szempontjából fontos pro-hormonokat tartalmaz, ami mindkét problémád enyhítéséhez hozzájárulhat.

Erre a kiemelésre kattintva, egy korábbi Hashimotóval kapcsolatos kérdésre adott válaszomat olvashatod. Úgy vélem, az itt felsorolt étrend-kiegészítők hasznosak lehetnek a számodra is. Természetesen az életmódváltásról sem feledkezhetünk meg, de ehhez is találsz ajánlásokat a válaszban.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita