Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Somogyi Rita! Érdeklődi szeretnék gyomorvédővel kapcsolatban.Milyen terméket ajánlana,édesanyámnak szeretném a napi gyógyszerei mellé.asa protectet szed,és kellenne valami ,hogy ne marja ki a gyomrát.a tablettát amit felírtak már ne bírja szedni így természetes anyagot szeretnénk.a sava is felszaporodik elég sűrűn.Gyomor fekélye is volt már régen. Válaszát előre is kőszőnőm:Bodorné Simon Zsuzsa

2020-07-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsa!

A fermentált papaya koncentrátum segíti az emésztést, természetes savlekötőként működik, továbbá nyugtatja a gyomrot. Gyomorgyulladások és fekélyek esetén is bevethetjük, ezért úgy vélem, megfelelő kiegészítő lehet anyukád számára is. Érdemes hosszabb kúraidőre, maximum 160 napra berendezkedni. Mellette azonnali segítséget nyújthat a No Acid természetes szopogatós tabletta, mely nemcsak közömbösíti a savakat, hanem a kiváltó okot szünteti meg.

Mivel anyukád jelenleg is gyógyszeres kezelés alatt áll, ezért nagyon fontos, hogy egyeztessetek a kezelőorvosával is, mielőtt belekezd az étrend-kiegészítők alkalmazásába.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita