Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Somogyi Rita! 14 éves lányomnak szeretnék vásárolni multivitamint! Kicsit bajban vagyok, mert nem tudom, hogy ehet-e már felnőtteknek való készítményt. Általában a gyerek vitaminokon 12 éves kor szerepel. Eddig adtam neki gyerek multivitamint, D vitamint, Omega 3, de látom, hogy az már kevés. Kérem, minél természetesebb készítmény ajánlását. Maradok tisztelettel! Várom válaszát! :-)

2017-09-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Erika!

14 évesen már minden további nélkül szedheti a felnőtteknek szánt készítményeket, melyek közül a világszabadalommal védett Vita-min® plus névre hallgató szerves multivitamin tökéletes választás, hiszen ezt a szervezet könnyedén, nagy százalékban és sejtszinten tudja hasznosítani. A napi adagolás ebben az esetben is napi 1 kapszula, étkezés után.

Ha a D3-vitamin kúra után eltelt legalább 6 hét, akkor az ismételhető, de érdemes olyan D3-vitamint választani, ahol az C-vitaminnal  is kiegészül.

Az Omega3 zsírsavak fogyasztását azonban nem érdemes abbahagyni, hiszen azok segítenek elviselhetőbbé tenni az iskolai stresszt, és nagyban befolyásolják a szellemi teljesítőképességet is! 

A kiemelésekre kattintva, tovább is tudsz olvasni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita