Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Rita Olvastam a facebok a Cotifibra bélradírról. Érdklődni szeretnék, hogy a 4+1 doboz 2.480.- ft-ba kerül vagy dobozonként 2.480.- ft mert ez nekem nem volt egyértlmű. Érdekel a termék várom válaszát.

2017-04-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves K. Zsoltné!

Cotifibra bélradír dobozonkénti ára, akkor csökken 2480 Ft-ra, ha azt a „4-et fizetsz, 5-öt kapsz” akció keretében rendeled meg. Ez számszerűen azt jelenti, hogy a termék dobozára 3100 Ft, de ha most 4 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba.

A lényeg azonban nem csak ez. Az akcióval a gyártó a kúraszerű alkalmazásra szeretné felhívni a figyelmet. A minimumkúra adagja ugyanis 5 doboz. Ha pedig tüneted több mint egy éve fennállnak, vagy diagnosztizált betegséged van, akkor a kúraidőt 120 napig javasolja kitolni, ami kereken 10 dobozzal egyenlő mennyiséget jelent.

Amennyiben élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

  1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe 4-es vagy 8-as számokat írni, a rendszer automatikusan hozzáadja az ajándék termékeket (4-nél +1-et, 8-nál +2-t).
  2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd
  3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

 Tisztelettel: Rita