Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Rita! Sok hozzászólást olvastam, hogy kutyusoknak is már van termékük amiket lehet adni :) Mi most a tojáshéj por receptjét olvastuk amit a sütőben kell kiszárítani és porrá zúzni és úgy adni a kutyusnak de sok helyen inkább bio tojást írnak, máshol meg hogy a szalmonella miatt inkább ne adják stb. Gondolom a bolti tojáshéjat ha sütőben kiszárítjuk csak eltűnnek róla a kórokozók nem? Vagy lenne valami más ötlete? Még fiatal kutyus 1 éves kis/középtermetű keverék. Mostanában adtunk neki párszor sertéscsontot is elvileg abból is kap calciumot. Ön szerint érdemes ezzel a tojáshéj porral foglalkoznunk vagy még ráér később vagy van más módszer? Még miket javasol hogy adjunk neki? Vizet most 1 hete nem akar inni (igaz csontlevest kapott picit meg a pástétomos ételeknek amiket a boltba vettünk kutyukaja annak elvileg magas %-a víz de ezenkívül nem kéne még innia? Amúgy jókedvű energikus csak fura hogy nem iszik vizet. Köszönettel:Nik

2019-01-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nik!

A tojáshéjas praktikáról még nem hallottam, én inkább zöldkagyló kivonatot adagolok kutyusom étrendjéhez, csontjainak védelmében. Erről a kivonatról olvashatsz is egy rendhagyó vásárlói visszajelzést, ha a kiemelésre kattintasz. 

Sajnos az állatgyógyászatban nem vagyok ennél jobban jártasabb, így kérlek, beszélj az állatorvossal a kutyusod vízivásáról.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita