Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Hölgyeim! Érdeklődni szeretnék, hogy az Erbaven krém használható -e aranyér esetén? Úgy gondolom, hogy a kapszula és az ivólé mindenképpen jó választás, a krêmnêl nem tudom eldönteni, hogy erre a problémára alkalmazható-e. Válaszát köszönöm. Üdvözlettel Angela

2018-11-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Angela!

Nem, sajnos az Erbaven® gél   nem alkalmazható aranyeres panaszoknál, helyette azonban szíves figyelmedbe ajánlom az Ortodermikus propolisz krémet  , egy nagyon is bevált megoldást. Kattints csak a kiemelésre, és olvass tovább.

Azt nagyon jól gondoltad, hogy a T-vitamint és érvédő gyógynövényeket tartalmazó Erbaven® tabletta és Erbaven® ivótasak  jó választás aranyér esetén. A kettő hatásában azonos, ezért nem szükséges egyszerre alkalmazni őket. Válaszd ki az egyiket (amelyiket számodra könnyebb fogyasztani) és mellette kezdj inkább C + D3 + K2-vitamint, és szerves szőlőmag tablettát adagolni, hogy fokozd az eredményességet.

Az aranyeres panaszok kiváltó oka között szerepelhet ugyan a veleszületett kötőszöveti gyengeség, de az alacsony rostfogyasztás és mellette a finomított szénhidrátok túlsúlya, a mozgáshiány, a súlyfelesleg a leggyakoribb előidézői, vagy fokozói a panasznak. Így az életmódbeli reform megkerülhetetlen.

Mozogj rendszeresen, növeld a folyadékbeviteled, vértezd fel magad több rosttal  és redukáld a szénhidrátokat.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita