Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt címzett! Régi vásárlójukként szeretnék érdeklődni, hogy prosztatarákos betegnek (csonttátátes tumorral) melyik terméket ajánlják. Kb. 1 éve használja a gránátalmakoncentrátumot, kb. 1 hónapja 80 ml/nap adagban, Kálcium és D vitamin szedése mellett. Érdeklődnék, hogy a gránátalmakoncentrátumból fenti betegség esetén mlyen adagolást javasolnak. Valószínű, hogy kemoterápiás kezelést fog kapni a hormonterápia kiegészítéseként, ennek mellékhatásait csökkentendő milyen készítményt javasolnak használni? Vérhigítót és szívgyógyszereket szed. Segítségüket köszönöm! Renáta

2018-04-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Renáta!

Egy ilyen magas antioxidáns tartalmú ital, mint amilyen a Gránátalma koncentrátum  javíthatja a gyógyulás esélyét illetve a csökkentheti a betegségek súlyosbodását. A gránátalma koncentrátumban lévő antioxidánsok segítséget nyújthatnak magas vérnyomás ellen és szolgálják a szív és a keringési rendszer egészségét. Antioxidáns tápanyagokat nem csak lehet a gyógyszeres kezelés mellett alkalmazni, de kimondottan javasolt is, ráadásul a Gránátalma- koncentrátumunknak nincsen ismert mellékhatása. A termék adagolása normál esetben 20ml/nap, ez betegség és egyéni igény hatására lehet több is, az Ön által említett 80 ml/nap már meglehetősen hatékony mennyiség, és bátran fogyasztható hosszabb távon is.

A kemoterápiás kezeléshez a Ganoderma gyógygomba tablettát  érdemes használni, hiszen a másik nevén pecsétviaszgombát, pontosabban ennek kivonatát tartalmazó készítmény bioaktív összetevői segítséget nyújthatnak a kémiai szerek mellékhatásainak csökkentésében. Ezen felül az orvostudomány által is elfogadott kiegészítő kezelés rákhoz a napi 5-10.000 mg C-vitamin  bevitele.

Természetesen minderről érdemes a kezelőorvossal is egyeztetnie.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita