Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Címzett! Legyenek szívesek e-mailben tájékoztatást adni, hogy lehetséges-e, hogy azért van hányingerem, mert szedem egyszerre a Vitamin Plus Mama, ill. a Ligetszépe olaj +A,E vitaminnal kapszulákat, ugyanis párommal gyermeket szeretnénk, még csak a felkészülési időben vagyunk. Olvastam a Mama vitaminról, hogy sokan javasolták és a Ligetszépe olajnak is sok pozitív hatását írták, többek között a női hormonháztartás helyreállítását, ezért kezdtem el szedni őket. Viszont hiába veszem be előző nap délután, vagy este, evés után, mégis másnap délelőtt hányingerem van. A másik kérdésem, hogy a Ligetszépe olajat csak terhesség előtt lehet szedni, vagy várandósság alatt is? Kérem, hogy e-mailben válaszoljanak, ne telefonon hívjanak, mert a munkahelyen másra nem tartozik ez a téma. Köszönettel: Mónika

2017-08-28
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

A Vita-min®plus MAMA és Ligetszépe olaj kapszulának  sem szabad hányingert okoznia. Nem is érkezett még ilyen visszajelzésünk egyikről sem.

Mindkettőt étkezés után kell bevenni. Érdemes elosztanod őket és a Vita-min®plus MAMA-t vedd be reggeli után bő folyadékkal. A Ligetszépe kapszulát pedig ebéd után. A Ligetszépe olaj kapszulát érdemes minden nap ugyanabban az időben beszedni, de ha nem így történik, az sem okozhat hányingert.

Azt javaslom, függeszd fel pár napra a szedésüket. És kiderül, hogy miattuk volt-e.

Mindkét tápanyagot lehet terhesség alatt és a szoptatás időszakában is fogyasztani, az ajánlott napi adagban.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita