Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Cim! Van lehetőség 14 napos visszavásárlásra? 2018. 11.07en rendeltem Natúr Tanya 60 napos purident tisztító kúra csomagot Önöktől. Próbáltam azóta betartani a 1,5 liter folyadék fogyasztást de sajnos nem tudok egy nap ennyi folyadékot meginni. Eddig sem tudtam. azért is gondoltam tálán a termék ösztönöz és segítségemre lesz de puffadok a víztől és szinte fáj a hasam mert képtelen vagyok ennyit inni. 2 doboz bontatlan a 3dikbol pedig annyi hiányzik amit eddig bekavartam de másnap ki kellett öntsem mert mert nem akartam h esetleg romolva igyam.

2018-11-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!

Minden további nélkül visszavásároljuk a bontatlan csomagolású termékeket, ennek semmi akadálya. Vedd fel kollégáimmal a kapcsolatot az info@anatur.hu e-mail címen.

Ugyanakkor szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy a koncentrátumokat kevesebb vízben, pl.: 0,5 literben is hígíthatod. Idővel pedig, szépen-lassan, egyre többet kívánsz majd inni belőlük, csak legyél türelmes magadhoz. Valóban nehézségekbe ütközik az, ha az alacsony folyadékbeviteled rögtön másnapra szeretnéd kiigazítani, hiszen tested ehhez a drasztikus változáshoz nem tud azonnal igazodni. Azt javaslom, hogy ne a kúrát add fel, e helyett inkább magadhoz képest tegyél napról-napra apró lépéseket a cél érdekében. 
Mivel alapból keveset iszol, ezek a koncentrátumok kisebb hígításban is többet adnak hozzá egészségedhez, mint azok teljes elhagyása. 

Szeretettel:
Somogyi Rita