Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Cim! Termékekről szeretnek érdeklődni. 2 héten belül világra jon a kisfiam. A kérdésem az h a chilli gélt használhatom-e szoptatás alatt? Vagy inkább varjam meg a szoptatás végét? Szeretnek ujra formába kerülni de persze első a gyermekem egészsége, csak akkor eszem iszom kenek barmit bárhova ha az szamara nem jar veszéllyel. Esetleg tudnak még mást is ajanlani amit hasznakhatnek? Gondolok itt a különböző italokra vagy 'szépítő' kapszulakra... Varom es köszönöm a válaszukat!! Anna

2018-05-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anna!

Sajnos szoptató és várandós kismamák nem használhatnak thermo hatású gélt! Viszont szíves figyelmedbe ajánlom helyette addig is, az ECOBIO minősítésű, szerves feszesítő testápolónkat. ;-)  

Ennek a testápolónak kiegészítéseként pedig bevethetnéd egy másik sikertermékünket külsőleg, a 100%-os, Bio marokkói argánolajat. Mivel kiemelkedően magas beltartalmi értékkel bír, hatóanyagok lenyűgöző sokaságát tartalmazza, ezért hozzájárul a kötőszövetet fiatalításához, a bőr erősítéséhez, valamint rendszeres használata halványítja a bőrcsíkokat, striákat is.

Belsőleg pedig a  Kollagén Facelift® koncentrátum és a Szerves, fermentált Hialuronsav  kettőse az, ami kötőszövet erősítő, bőrfeszesítő hatása miatt segít Neked, a szoptatás ideje alatt regenerálódni.

Üdvözlettel: 

Somogyi Rita