Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Cím, Kedves Somogyi Rita! Ezúton szeretnék érdeklődni illetve a szakmai segítséget kérni. 45 éves vagyok, az újév örömére (is) szeretnék egészségesebben élni, de mindenekelőtt szeretnék egy tisztító kúrát tartani, ami kíméletesen tisztítaná meg a bélrendszeremet (tekintettel arra, hogy a munkahelyemen több időt kellene töltenem az íróasztalomnál, mint az illemhelyen...). Nyilván jó lenne, ha a testsúlyom is csökkenne valamint az elmúlt időben úgy tapasztaltam, hogy a hajam is hullik egy kicsit és a körmeim is gyengébbek. Nagyon sok jó terméket találtam a honlapjukon, viszont ezáltal el is bizonytalanodtam, hogy melyiket kellene nekem használnom. Segítő közreműködését előre is köszönöm! Válaszát várva, Tisztelettel: A.M.

2018-01-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves A.M.!

Ez esetben rögtön két természetgyógyászati alaterméket ajánlok figyelmedbe. Az egyik egy béltisztító-bélflóra építő koncentrátuma, a másik egy sav-bázis egyensúlyt szabályzó, salaktalanító főzet. A két termék együttes fogyasztása kifejezetten ajánlott azok részére is, akik szervezetük „nagytakarítását”, tisztítását tűzték ki célul és azoknak akik az „alig eszem, mégis hízom” kategóriába tartoznak. A két termék párhuzamos alkalmazásáról ide kattintva olvashatsz. >>> 

Egy dolgot azonban tudnod kell. A tisztító kúra első hetében biztos, hogy többet fogsz az illemhelyre járni, de egy hét után minden normalizálódik. Ezért azt javaslom, hogy a kúrát hétvégén, vagy egy hosszú hétvégén kezd el.

És pár tanács, amit érdemes megfogadnod:

  • Egyél naponta 5-6 alkalommal, de egy adag sose legyen több mint az ökölbe szorított kézfejed.
  • Biztos hallottad már, hogy az alapos rágás fél egészség. – hát nem véletlenül! Az emésztés ugyanis a szájban kezdődik, rágással lúgosítod el az ételt. Ha nem rágsz rendesen, a táplálék erjedni, rothadni kezd a belekben.
  • Szellőztess! Mozogj! Lélegezz! Mozogj hetente 3 x 1 órát. Ezzel átmozgatod az izmokkal nem rendelkező szerveket és oxigénhez juttatod a sejtjeid.
  • Stressz levezetés és több mosoly! A fej kiürítése kötelező! Mosolyogj többet, lásd meg mindenben a pozitívumot, találd meg a belső egyensúlyt jógával, meditációval, masszázzsal és szentelj több időt a hobbidnak, családodnak, barátaidnak.

Egy ilyen tisztító kúra, a körmeid és a hajad egészségében is látványos változást fog hozni, sőt tapasztalatok szerint még a szemfehérje is hófehér, csillogó lesz. Ettől függetlenül a tisztító kúrával párhuzamosan bevethetsz olyan speciális komplex tápanyagforrást, mint a Bio Silica® - Haj, bőr-és köröm vitamin. – mely az egyik sikertermékünk, és melyről folyamatosan érkeznek a pozitív visszajelzések. Egy igazi babahaj generátor! 

Sok sikert kívánok a kúrádhoz.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita