Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Cím! Érdeklődni szeretnék, hogy mit tudnak ajánlani rettenetesen narancsbőrős lábamra illetve, édesapámnak szájszárazságra? Köszönettel! K. M.

2018-01-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kanyó Mónika!

A makacs narancsbőrt megszüntetni külső és belső kúrák együttes alkalmazásával lehet. Rendkívül meghatározó a diéta, ahol óriási szerepe van a feldogozott élelmiszerek és szénhidrátok redukálásának (napi 180-200gr), illetve a bőséges folyadékbevitelnek, ami ez esetben 20 kilogrammonként 1 liter vizet jelent.

Fontos a nyirokkeringés serkentése, amihez Gambe Slim® főzetet ajánlok részedre, míg külsőleg egy chili paprikás gélt, melytől nem ismerek hatékonyabbat erre a célra. Olyan erős, hogy nem csak a narancsbőrt, de nálam a 17 éve makacsul nem szűnő szülés utáni striákat is eltüntetette, 2 hónap leforgása alatt.

Édesapád szájszárazságával kapcsolatban azonban, sajnos nem tudok segíteni, mert tünetének pontos okát kell előbb feltárni, ami lehet gyógyszer mellékhatás, hormonális egyensúlyvesztés, cukorbetegség, és egyéb anyagcserével összefüggő betegség, esetleg májcirrózis, de előfordulhat még ilyen tünet, hányással, hasmenéssel járó fertőzéses időszakban, amikor nagyfokú folyadékvesztéssel szembesül testünk.

Tehát először a kiváltó okot kell megtudnunk, hogy célzottan tudjunk segíteni.

Üdvözlettel.

Somogyi Rita