Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Cím! Érdeklődni szeretnék, hogy az internetes felületükön találtam rá a Natur Express Diéta programra, és az lenne a kérdésem,hogy mi a különbség a két natur express diéta csomag között, az egyik 15.300Ft a másik pedig 29.990 Ft? Ugyanakkor, ha arra döntök megrendelem a 15.300Ft-os csomagot hogy tudom kiválasztani milyen ízeket szeretnék enni akár levesből akár zabkásábál akár bármelyik étkezésnél meglévő ízekből? Mennyi ideig lehet ezt a kúrát folyamatosan csinálni? Ugyanakkor félve kérdezem meg, ezeket ha elszednék egy kúrát bármilyen mellékhatása lenne? Vagy bármi más a szervezetre? Előre is köszönöm a segítségüket és válaszukat! Üdvözlettel: Boglárka

2019-10-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Boglárka!

Az 5 napos Expressz Diéta Program ára 15.300 Ft. Választhatod kedvezményes csomagunkat is, melyben 2 doboz Expressz Diéta Program mellé, ajándékba adunk egy külsőleg használható alakformáló Chilli gélt. Ennek a csomagnak az ára: 29.990 Ft. Megtakarítás: 3.600 Ft.

Ha rendelést adsz le hozzánk, a megjegyzés rovatban fel tudod tüntetni, hogy milyen ízű levest, smoothie-t és zabkását szeretnél. Amire ügyelj, hogy a darabszám mindig maradjon, ugyanis az ételek sorrendje állandó és szabályozott a kúra alatt! Reggeli: zabkása. Ebéd: leves. Uzsonna: smoothie. Vacsora: leves.

Az Expressz Diéta 20 napig folytatható, ezután jön a felépítő szakasz, és amennyiben szükséges, újabb 20 nap szünet után megismételhető.

Nagyon örülök annak, hogy rákérdeztél az estleges mellékhatásokra!

Nagyon sokan ugyanis nem olvastak vagy hallottak a ketózisról, ami egy speciális anyagcsere állapot, amin az Expressz Diéta sikere nyugszik. Ezt az állapot kb. a 2. napon következik be, de az első 1-2 nap, amikor beindul nagyon ritkán enyhe éhségérzet, émelygés formájában visszaköszönhet, ami azzal magyarázható, hogy a glikogén (a szervezetben eltárolt szénhidrát) csak 1-2 napra elegendő. Igyál bőségesen, ha hasonlót tapasztasz.

Szintén ritkán, az Expressz Diéta használatának 3.-4. napján előfordulhat koncentrációzavar, ingerlékenység, esetleg fejfájás. Ennek só- és folyadékhiány a leggyakoribb oka, ami fél órán belül javítható, amennyiben egy nagy pohár vízbe pár szem himalájai sót hintesz és megiszod, vagy bekapsz egy savanyú uborkát (még jobb a kovászos)!

Nagyon fontos, hogy odafigyelj a folyadékbevitelre, és ne növeld a szénhidrát-bevitelt, az ugyanis megszakítja a ketózis állapotát! A folyadékbevitel abban is segít, hogy a salakanyagok fokozottabban távozhassanak szervezetedből.

Egyébként a program teljesen biztonságos, táplálkozástudományi szakemberek által komponált összetevők, hogy semmibe ne szenvedjünk hiányt, viszont a szénhidrátbevitel alacsony, amihez sokaknak szokni kell. A kúrát érdemes hétvégén elkezdeni, mert ha valaki még tegnap sok CH-t fogyasztott, és az másnapra drasztikusan csökken enerváltabb és lassúbb lehet. Ilyenkor azt szoktam javasolni, hogy segítsen testének és nyugodtan feküdjön le aludni napközben pár órát. Az ételek pedig sok fehérjét tartalmaznak, ízfokozó nélkül, amit szintén szokni kell. Más nem történik.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita