Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Cím! Érdeklődni szeretnék egy termékükről. Puridren nevű italról ami méregtelenítő hatású. Meg szeretném kérdezni, hogy ez a puridren mennyi idő elteltével indítja be a fogyást? Mikor lehet érezni a termék hatását hogy a szervezetre hat? Bőrt simábbá teszi? Kiütések pattanásokat eltüteti? Narancsbőrrel szemben is hatásos ebben is segít ez a termék? Mellékhatása van ennek a puridrennek? Ha szeretnék rendelni esetleg ebből a termékből milyen úton fog hozzám eljutni? Futárszolgálat vagy póstai úton? Előre is köszönöm válaszát! Üdv. Szilvia.

2015-03-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvia!
A Puridren® koncentrátum nagyon jó választás lenne az általad felvázolt problémákra, hiszen a problémák kiváltó okát segít felszámolni, a salakosodást. A Puridren® főzet ugyanis a természetgyógyászat alapját a méregtelenítést és lúgosítást testesíti meg. A termékben található 12 féle gyógynövény minden kiválasztó szervet méregtelenít, ezáltal teszi olajozottá a szervrendszerek munkáját. Ráadásul gyógynövényekből sajtolt klorofillt is adtuk a gyógynövényekhez, hogy el tudjuk távolítani a bénító savakat, azaz lúgosítsuk a testfolyadékokat.

puridren.jpgÍgy mind a fogyásban, bőrproblémák esetén, és narancsbőrrel kapcsolatban is látványos hatásokra, eredményre számíthatsz. Azonban, hogy mindehhez mennyi időre van szükség függ a Te általános egészségi állapotodtól, tüneteid és/vagy betegségeid fennállásának idejétől, azok milyenségétől…stb.

Általánosan elmondható, hogy ha tüneteid egy éven belül jelentkeztek, akkor egy 60 napos kúrára, ha egy éven túl jelentkeztek, akkor egy 120 napos kúrára kell felkészülni, mely kúraidők felénél már látható a változás. A napi folyadékbevitelt meg kell emelni 3 literre, és fel lehet gyorsítani a folyamatot, ha naponta 5-6 alkalommal eszel, de egyszerre soha nem többet mint az ökölbe szorított kézfejed, továbbá elhagyod a finomított élelmiszereket.

Mellékhatása a terméknek nincs, viszont maga a méregtelenítés, ha nem társul bőséges folyadékfogyasztással, akkor átmenetileg a tünetek fokozódását vonhatja maga után.
A termék 2+1 Akcióban is elérhető, ami 60 napi adaggal egyenlő. Megrendelhető neten, az alábbi link segítségével, amit a Sprinter futárszolgálat visz házhoz, vagy beszerezhető személyesen az Anatur Biobolt/Oktogon téri boltunkban, vagy Anatur Biobolt/Pólus Center üzletünkben.

Sok sikert a kúrádhoz! Rudolf Rita