Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Cím! Érdeklődnék, hogy a mimikai ráncfeltöltő botox hatással szérum, mikor lesz elérhető a webáruházban, szeretném megrendelni. További kérdésem, hogy e mellé melyik terméket javasolják inkább, a ránckisimító kezelést, vagy az öregedés elleni ékszakai/nappali krémet. 37 éves vagyok, nem csúnya a bőröm, szemem környéke sem ráncos, viszont a homlokom annál inkább. Ezért is akarok egy mimikai ráncfeltöltőt, mert a homlokom az rettenetes, és sajnos éveket öregít rajtam. Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel: P. Tünde

2018-06-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves P. Tünde!

Nagyon sajnálom, de a VERATTIVA® Mimikai ráncfeltöltő szérum alapanyag hiány miatt, tartós hiánycikk. Azonban hagy ajánljak részedre egy hathatós külső és belső megoldást együtt, ami akkor jó, ha a ráncosodás kifejezetten a homlokot érinti.

A homlokráncok szoros összefüggést mutatnak a belek, különösen a bélflóra egészségével, ezért csak ránctalanító kezeléssel  (ami egyébként nagyszerű választás külsőleg) ezt kezelni nem elég.

Az első számú feladatunk ilyenkor egy béltisztítás, amit magas prebiotikus rosttartalmú kiegészítővel végzünk. Ezek a prebiotikumok képesek sokasítani a bélflóra hasznos bélbaktériumait, csökkenteni az esetleges gyulladásokat és javítani a tápanyag felszívódást. Ezek a parányi mikroorganizmusok egyébként a bőrödön is fellelhetőek, a VERATTIVA® kozmetikumok összetevői is pont ezt használják ki.

Végezz tehát egy 120 napos béltisztító és bélflóra építő kúrát, és emeld meg ez idő alatt a folyadékbeviteled 20 testsúly kilogrammonként 1 liter vízre. A kúra alatt kerüld a cukros, édesítőszeres műanyag italok fogyasztását, és míg a ránctalanító kezelést nappal alkalmazod, éjszakára használj Bio Argán olajat, nem csak a homlokodon, de az egész arcodon, sőt még a dekoltázsodon is! Elképesztő ránctalanító és bőrregeneráló tulajdonságai vannak. Képzeld, Nekem egy gyermekkori égési sérülésből származó fehér foltot is nyomtalanul eltüntetett a kézfejemről! Hétvégén, vagy amikor többet vagy otthon, naponta többször is alkalmazhatod az Argán olajat. A külső és belső kúra kb. a kúra felénél hoz majd látványos eredményeket, melyet fényképekkel (előtte – közben - utána) is érdemes rögzítened.

Nagyon fontos még az alvás minőségének javítása és a stressz ellensúlyozása. Amennyiben ez Nálad gond, akkor kiegyensúlyozott tápanyagokban gazdag étrended, egészítsd ki olyan adaptogén gyógynövényekkel, melyek segítik a stresszhez való alkalmazkodást mindenféle mellékhatás nélkül, és melyeket koncentrálva a Stress® Control kivonatban találsz meg.

Szépülésre fel!

Somogyi Rita