Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Cím! A következő problémával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni Önöktől. Tejfehérje allergiás vagyok, és sajnos nem mindig tudom elkerülni a kész ételekbe rejtett tejtermékek fogyasztását. Az anyagcserém mindig is lassú volt, még amikor napi 5-10 km-t futottam, akkor is. Mindig is nehéz volt tartanom az ideális testsúlyt. Ez pedig az utóbbi időszakban két terhesség után fokozottan igaz. Jelenleg sajnos nem is tudom azt az aktív életmódot folytatni, amit korábban. Ezen kívül további allergiával is küzdök, tavasztól október végéig pollenekre vagyok érzékeny. Általában februári kezdettel javasolják a megelőző tisztítókúrát, hogy a tavaszi pollenszezon elviselhetőbb legyen. Tudom, hogy az allergia az immunrendszerrel és ezáltal a bélrendszerrel van szoros összefüggésben. Ezért szeretnék tanácsot kérni Önöktől, hogy volna-e olyan termékük, amivel a fenti problémák orvosolhatók lennének. Olvastam a weboldalukon különféle béltisztítókról, probiotikumokról, de talán Önök jobban ki tudják választani a nekem megfelelő terméket. A fentiektől függetlenül webáruházukban felkeltette az érdeklődésemet egy termék, amit most az influenza szezonban jónak találnék, a FitoTree kapszula. Ezt a terméket megelőzésként is lehet szedni, vagy csak ha már baj van? A benne található antiszeptikus anyagok mennyiben gátolják a probiotikumok hatását? Lehet-e együtt szedni probiotikumokkal? Előre is köszönöm szíves tájékoztatását! Anett

2018-01-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anett!

Igen, a Fitotree kapszula valóban nagyszerű társ a téli influenza szezonban, és tökéletesen működik együtt pre- és probiotikumokat is tartalmazó szimbiotikummal az egészséges immunrendszerért. – így még az allergiás reakciók csökkentéséből is kivehetik részüket.

Velük párhuzamosan ajánlok figyelmedbe egy béltisztító és egy sav-bázis egyensúlyt szabályzó salaktalanító kúrát, melyről a kiemelésre kattintva olvashatsz tovább, és melyek célzott kiegészítői egy lassú anyagcserével küzdő ember számára.

Érdemes továbbá D-vitaminnal kiegészítened a kúrát, mely vitaminnak alacsony szintje bizonyítottan hátráltatja a súlycsökkenést, és hangulatingadozásokat, hormonális egyensúlyzavarokat és az immunrendszer alul – vagy túlműködését is előidézi.

Rendezkedj be egy 120 napos kúraidőre. Igyál többet és táplálkozz tudatosabban a szénhidrátok csökkentésével.

Jó egészséget;

Somogyi Rita