Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt cég. Szeretnék tanácsot kérni egy-két problémámmal kapcsolatban. Néhány hónapja egyre erősödő szédülések jönnek rám. Vérnyomás mostanában szerintem magasabb mint eddig. Kiugrik néha 160/100-ra. 140 felett van egy ideje. De orvos nem ad rá semmit,mondván ez jó. Voltak szorítások,alig tudtam lépcsőzni. Aztán elmúlt. Most két napja magas a pulzus 110. Napok óta gyengének érzem magam. Alig tudok dolgozni. Kérdezem,hogy szölömag tabletta,és gingko biloba tabletta segit ezekben az esetekben? Egyhelyben állós munka miatt visszerek is vannak. A másik kérdésem pedig az lenne,hogy gerinc csigolya fájdalom esetén mit lehet használni? szeretném ha az általános közérzetem javulna,mert igy nagyon rossz. kicsit pánikolok ezek miatt,de a körz.orvos nem igazán segitőkész ezügyben. kérem,adjanak tanácsot, mi segitene. Elöre is nagyon köszönöm. Üdvözlettel: Bartha Mónika

2017-01-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

Adok egy linket, ahol olvashatod egy magas vérnyomás kapcsán felmerülő kérdésre adott válaszom, amiben életmóddal kapcsolatos javaslatokat is teszek, és természetesen célzott étrend-kiegészítőket is ajánlok. Kattints ideérte!

Ami a gerinccsigolya fájdalmakat illeti, annak okát előbb mindenképp diagnosztizálni kell, ami szakorvos feladata, s csak azt követően, az esetleges gyógyszeres és egyéb terápiák kiegészítésére javasolhatok természetes, gyógynövényes kiegészítőket. Addig is, a fájdalmakat enyhítendő, a No-dol® termékcsalád természetes orvostechnikai eszközeit ajánlom figyelmedbe, melyek oldalunkon ide kattintva érhetők el.

Üdvözlettel; Rudolf Rita