Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Biobolt! Elég sokrétű problémam van. Inzulinrezisztens Zsírmáj Ciszta a májban vesében és lépben . Vérkép szerint 5 ph Májfunkció sok Valamint gyulladás is van valahol a szervezetben. Mit tudnának javasolnak ezekre a problémákra. Válaszukat előre is köszönöm. O. MIKLÓSNÉ

2019-04-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves O. Miklósné!

Az első és legfontosabb lépés az életmódváltás, e nélkül ugyanis nem érhetünk el tartós sikereket. Az inzulinrezisztencia szoros összefüggésben áll a zsírmájjal és belső gyulladásokkal. A kiváltó okot azonnal el kell kezdeni kezelni. Vizsgáld felül étkezési szokásaidat, csökkentsd a bevitt szénhidrátokat 180-220gr/nap közé, igyál bőségesen, fogyassz több rostot és kezdj el haladéktalanul rendszeres mozogni! Az életmódváltás öt apró lépése  segít, hogy visszaszerezhesd az irányítást szervezeted felett.

A célzott étrend-kiegészítők pedig csak ezután következnek.

A bio nyírfanedv  összetevői lúgosítják a testfolyadékokat. Hatóanyagait sejtszinten képes átadni, tehermentesíti a májat és természetes gyulladáscsökkentő, ami nélkülözhetetlen a gyógyulási folyamatokhoz. 40 nap alatt a ciszták méretét a felére képes csökkenteni. Ehhez súlyosabb esetekben napi 1 üveget szoktam javasolni, 5 részletben elfogyasztva, enyhébb esetekben pedig minimum 1dl mennyiséget minimum 40 napon át, minden reggel éhgyomorra.

Dúsítsd étkezéseidet gyulladáscsökkentő EPA és DHA zsírsavakkal, melyeket nagy mennyiségben találsz meg ebben a nehézfém mentes halolaj kapszulában.

Erre a kiemelésre kattintva pedig bővebben is olvashatsz az inzulinrezisztenciáról, ide kattintva pedig egy összefoglaló írást találsz a zsírmájról.

Az itt felsorolt kiegészítők úgy vélem, hasznosak lehetnek a számodra is.

Kezdd el az életmódváltást még ma!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita