Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anaturos Munkatárs, Röviden leírom,hogy milyen problémákra keresek megoldást a termékük szedésével: Hajhullás/fejbőr gyulladás Álmatlanság,stresszes élet Lassú anyagcsere/folyamatos hízás,alig evés mellett Bőrfiatalítás(43éves vagyok) Minden bajra vennék valamit,de lehet h egy-két termék is már elegendő lenne,mert egy -egy termèkük széles spektrumon mozog és több problémára is jó és megoldást nyújt! Várom ezzel kapcsolatosan a visszajelzésüket! Köszönöm Üdvözlettel: Szilvia

2017-09-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvia!

Gyakorlatilag a felsorolásodban benne van a lényeg, esetleg maga a kiváltó ok is - a stresszes élet és az álmatlanság, mely pont olyan tüneteket eredményez, mint a: hajhullás, bőröregedés, és hízás.

Ilyenkor érdemes az alapoktól indulni, és egy salaktalanító kúrába kezdeni, ami segít szabályozni a testfolyadékok pH-értékeit, növelni a felszívódást, csökkenteni a belső és külső gyulladásokat, a bőröregedést és a testsúlyodat. Ehhez egy méregtelenítő-lúgosító és egy béltisztító, bélflóra építő koncentrátumot szoktam ajánlani, minimum 60 napos kúra keretében, hogy miért azt ide kattintva már olvashatod is

A stressz csökkentése és az álmatlanság felszámolása létfontosságú. A fizikai méregtelenítés mellett muszáj lesz a lelki mérgektől is megszabadulni. Ehhez nagy segítségedre lesz a Stress® Control  névre hallgató adaptogén gyógynövényeket tartalmazó – meglehetősen sikeres - kivonatunk is. De meglátod, hogy a tisztító kúrád közben is, hogy mennyi stresszt fogsz tudni elengedni. Olvass csak tovább a kiemelésen keresztül!

Fejbőrgyulladásod okán, azt javaslom, hogy külsőleg mindenképpen válts vegyszermentes kozmetikumokra, ilyen pl. a 12% babérolajat tartalmazó LÚGMENTES színszappanunk , mellyel hajat is lehet mosni!   


De ne felejtsük!
Az étrend-kiegészítőkkel, ahogy azt a név is mutatja, kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni. Ezért egy étrend-kiegészítőtől soha ne várjuk azt, hogy helyettesíteni fogja életmódváltásunkat, melynek alapja a tápanyagokban gazdag, minőségi táplálkozás, a bőséges napi folyadékbevitel, a rendszeres testmozgás és a szellemi-mentális harmóniára való törekvésünk. Ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy EGÉSZségről beszéljünk.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita