Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! Tanácsát szeretném kérni, hogy fóbiákra van-e valami javaslata. Nekem már nagyon régóta a hányással kapcsolatban vannak problémáim. Nagyon félek tőle ha látok pl. valakit hányni vagy hogy nehogy én elkapjak ilyet. Képes vagyok még a családtagoktól is elmenekülni ha ilyen van. Nem tudom mitől alakulhatott ez ki már sokat gondolkodtam rajta de fogalmam sincs, mert nem volt olyan az életemben hogy ez valamikor traumát okozott volna. De jó lenne leküzdeni mert ez nagyban megnehezíti az életemet. Köszönettel:N

2018-08-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves N.!

A hányástól való rettegés, más néven emetofóbia leginkább pszichoterápiás módszerekkel kezelhető hatékonyan, különböző speciális terápiás technikák segítségével.

Emellé kiegészítésként szorongáskezelésre remek társad lehet a Stress® Control kapszula, pontosabban a benne, koncentráltan megtalálható adaptogén növényi kivonatok, melyek segítenek, hogy a szervezet jobban alkalmazkodjon az őt érő idegességgel, ingerültséggel, kimerültséggel, fáradtsággal és pánikszerű szorongással szemben.

Szedése kúraszerűen javasolt.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita