Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! Szeretném megkérdezni..hogy az Express diéta hasznàlata utàn hogyan kell étkezni? Nem jönnek vissza a kilók? Epehólyag műtétem volt fél éve.fogyaszthatom? Kb 20 kilót szeretnék fogyni. Köszönöm! Szilvi

2017-01-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvi!

Az Expressz diéta egy 5 napos program, amit egymás után folyamatosan 4-szer ismételhetsz meg – ez összesen 20 napot jelent. Vagyis egyhuzamban 20 napig folytatható a kúra, és évente kétszer ismételhető.

Epehólyag műtét után rendszerint alacsony zsírtartalmú, tiszta élelmiszerek fogyasztása az előnyös és az ajánlott. Az Expressz Diéta ételei épp ilyenek. A kúra minden napján vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag tápanyagokat kap a szervezet, emelt adag magas minőségű természetes fehérjét és csökkentett adag szénhidrátot (60 g/nap alatt), illetve minimális zsírt tartalmaz– kalóriában viszont mégis kevesebb, mint napi 850 kcal az egész! Remélhetőleg az orvosod sem lesz ellene, mindenesetre azt javaslom, hogy csakis a tájékoztatásával, egyetértésével vágj bele a kúrába.

Ami az azt követő étkezést illeti: mi azt tanácsoljuk, hogy fokozatosan lépkedjünk vissza a hagyományos táplálkozáshoz úgy, hogy 1-2 napot, vagy 1-2 étkezést egy nap Expressz Diéta ételekkel helyettesítünk. Szükség esetén 3 hónap elteltével elölről kezdhető a teljes program.

Üdvözlettel; Rudolf Rita