Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! Segítsenek, pajzsmirigy alulműkodesem van, szedhetem a 3-as készítményüket egyben? Ha esetleg bármilyen mellékhatás fellépne, van visszavásárlási garanciájuk, mert a 3x3 -as csomagba venném megvenni. Köszönettel : S.Gy.

2018-04-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves S.Gy.!

Nem ellenjavallt a Puridren®, Lipo+ és Gambeslim® koncentrátumok fogyasztása pajzsmirigy alul-működés esetén, de ha gyógyszeres kezelés alatt is állsz, akkor a kezelőorvosoddal is egyeztess, mielőtt belevágsz a kúrába.

És természetesen a bontatlan palackokat, minden esetben visszavásároljuk. Különösebb mellékhatásra nem kell számítani, csak azokra a tünetekre, ami minden tisztító kúra elején felléphet. Az első pár napban előfordulhat levertség, fejfájás, biztosan testesebb lesz a vizeleted, és ritka esetekben előfordulhat székrekedés vagy hasmenés, puffadás. De ezektől nem kell megijedni, teljesen természetes folyamatok és 1-2 nap alatt megszűnnek. Nem véletlen, hogy a minimumkúra mindhárom termék esetében 3 palack (60 nap), ha a felsorolt tüneteket tapasztalnád is az elején, érdemes végig vinni a kúrát.
Valamint megköszönöm, ha felveszed velünk a kapcsolatot, amennyiben a kúra alatt mégis úgy döntenél, hogy visszaküldenéd őket. Így mindent le tudunk egyeztetni.

És utólagos engedelmeddel, Adok egy linket, ahol olvashatod >>>, egyik pajzsmirigy alulműködés kérdésre adott válaszunkat, hátha segít neked is, mint ahogy már sok esetben segített is.   

Üdvözlettel:

Somogyi Rita