Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! Segítségét kérném, hogy tudna-e ajánlani olyan készítményt ami a tobradex szemcsepphez hasonló hatású? Sajnos a szemészetre hónapok múlva lehet csak időpontot kérni és mostanában többször előfordult, hogy a bal szemem a kötőhártyánál de csak elöl picit bepirosodik és olyan mintha ki lenne száradva. Most kamillával borogatom, pár hónapja szemvidítófüves szemcseppet ajánlottak de az nem sokat ért, végülis elmúlt de nem olyan gyorsan mint mikor régebben felírták a Tobarex szemcseppet. Most pár napja megint előjött, nem tudom mi lehet ez. Legutóbb mikor voltam szemészeten azt mondták hogy minden rendben, mondjuk addigra már elmúlt a pirosság mire bejutottam. De ez akkor se normális hogy már ilyen gyakran előjön úgyhogy gondoltam inkább én veszem kézbe a gyógyulásomat, de sajnos most a gyógynövények nem segítenek :( Remélem tud majd valamit ajánlani amitől elmúlik amíg nem jutok be a szemészetre. Köszönettel

2018-04-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

A kötőhártya-gyulladás igen gyakori betegség. Okozhatja vírus, baktérium, allergia vagy kémiai irritáció is. A kezelés módja is ettől függ, ezért mindenképpen szükséges kezelőorvossal egyeztetned arról, mi is okozza Nálad ezt a problémát és milyen gyógyszert javasol megoldásnak.

Amíg erre nincs lehetőséged, ajánlok egy borogatást számodra, ami segíthet enyhíteni a tüneteket. 3 evőkanál hidegen sajtolt Szőlőmagolajjal keverj el 1 teáskanál 100%os tisztaságú Feketeköménymag-olajat . A feketeköménymag- olaj egy nagyon erős természetes gyulladáscsökkentő, vírus- és baktériumölő, amit nem csak külsőleg, de belsőleg is sikerrel alkalmazhatsz a kötőhártya- gyulladásod kiegészítő kezelésére. Ebből az elkészített keverékből vigyél fel vattára és a csukott szemet borogasd vele legalább reggel és este 20-25 percig.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita