Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! Segítséget kérnék mit lehet olyankor tenni mikor front hatására az ember vacakul érzi magát? Tegnap egész nap nem éreztem jól magam, szédülés, álmosság, néha pici émelygés, mintha lent lett volna a vérnyomásom, aztán mondták, hogy hidegfront vonult el. Gondolom attól lehetett, bár nekem szerencsére nagyon ritkán van ilyen nem tudom mitől függ hogy megérzem-e vagy sem de tegnap nem éreztem magam túl jól, ennek ellenére egész nap mentem mert dolgom volt. Reggel ittam zöld teát, bevettem chela B6 magnézium kapszulát, nem volt változás, délután már ittam egy colát pedig nem szoktam. Végül estére picit jobb lett már. Ilyen esetben van valami gyors segítség hogy az ember ne érezze magát egész nap rosszul? Köszönettel:N

2017-06-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

A frontérzékenységet csak hosszú távon lehet kezelni, a javulást úgy veheted észre, hogy a tünetek időről-időre, egyre csökkennek. Nem szabad itt sem megfeledkezni az életmódváltásról, hiszen a rendszeres testmozgás, a tudatosabb táplálkozás, és a bőséges folyadékbevitel már önmagában fél siker. 

A nagy adag magnézium és B6 szintén nagyon hasznos, de csak akkor, ha azt kúraszerűen alkalmazod, és nem alkalomszerűen adagolod. Nagyon sokat segítenek ebben az esetben még az adaptogén gyógynövények, melyek a stresszhez való alkalmazkodást segítik elő, és olyan esetekben is bevethetők, mint a frontérzékenység, azonban őket is kúraszerűen kell alkalmazni. Mindezek mellé még egy kiegészítőt ajánlok, és ez az almaecet koncentrátum. A kúraidő: 120 nap. Ezt követően kolloidális ásványokkal és antioxidánsokkal  folytatjuk a kúrát.

Róluk a kiemeléseken keresztül tudsz tovább olvasni.
Rudolf Rita