Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! Segítséget kérnék kicsit nehézkes a kérdésem. 5 napra gyerektáborba utazunk, sajnos hűtő nem lesz (csak a konyhán de oda nem tehetünk semmit) Lesz étkezés (bár az ilyen táboros étkezéstől amúgy is félek, sok szalmonellás esetről hallottam) de sajnos nekem az nem lesz jó, mert inkább glutén és laktózmenteset eszem. Nézegettem a zacskós ételeiket de szerintem azt sem fogom tudni ott megcsinálni mert nem tudok melegíteni se :( nomád körülmények lesznek, bolt se lesz a környéken. Segítségét kérném miket vihetnék ami hűtés nélkül is eláll és azért tápláló is. 5 napig azért jó lenne enni is valamit :) Gondoltam viszek pár halkonzervet, almát, müzlit de ezekkel azért nem lehet 5 napig ellenni. Biztos van sok biobolt ahol vannak pástétomok vagy egyéb dolgok de azokból sem tudom melyiket vehetném és az felbontás után meddig áll el. Vagy csinálni itthon valamit de mit? Nehéz ügy vagy csak én vagyok béna. És még valamilyen vitamint vagy hasonlót is szeretnék vinni hogy nehogy gond legyen. Gondoltam a karbofin kapszulára bár remélem nem lesz rá szükség. De még ha valamit tud ajánlani amit érdemes ilyen helyekre vinni megköszönném. Köszönöm előre is a segítségét

2019-06-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

Bizony nem egyszerű dolog az étrend összeállítása, különösen akkor, ha speciális diétát követünk. Sajnos, ma már egyre többen kényszerülnek rá a gyerekek között is glutén vagy laktózmentes diétára. Kérdezz rá, hogy nincs-e lehetőség külön étkezésre, úgy vélem, nem Te leszel az egyedüli ezzel az igénnyel.  

A konzerv is jó ötletnek tűnik. Válassz olyan kiszerelést, amit egyszeri étkezésre el tudsz fogyasztani, így nem lesz gond vele a felbontás után.

És persze jöhetnek a müzliszeletek, energiaszeletek, aszalványok, magvak. Ezek közül jó párat megtalálsz a boltunk kínálatában is. Várunk szeretettel nyitva tartási időben, és segítünk kiválasztani a számodra leginkább megfelelőt.

A kiemelésre  kattintva pedig egy isteni homoktövises energiagolyó receptet találsz. Gyorsan elkészíthető, nem igényel hűtést, és igazi tápláló energiabomba.

Mi legyen a csomagodban, ha utazol? A Karbofin növényi szén kapszula  segít gyomorrontás, puffadás, hasmenés esetén, míg a Ferzym® bélflóra kapszula  gondoskodik bélflórád egészségéről.  

Jó utat kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita