Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur Nyirokkeringési problémám van (víz- és zsírödéma) . Épp egy 12 alkalmas nyirokdrenázs kezelés közepén vagyok. A kötőszöveteimet szeretném egy kicsit jobb állapotba hozni, illetve ha lehetséges akkor valamilyen természetes összetevőből álló készítménnyel megerősíteni a kezelés hatékonyságát. Az alábbiakban szeretném kérni a segítségüket, hogy a legmegfelelőbb gyógyhatású készítmény lenne segítségemre, hogyan és milyen sorrendben: Kérdéseim: - Alapvetően kizárólag gyógyhatású természetes készítmény érdekel - A Gambe slim-et ajánlanák-e nekem? Ha igen mire számíthatok egy kúra után általánosságban? - A Diurebe megtámogatja-e a vízkiürülést? - A Kollagén aktív készítményük segítené-e az inak, szalagok és artériák erősítését? - Melyiket ajánlaná számomra? Ha igen mire számíthatok egy kúra után? - Milyen sorrendben? (annyi fontos még, hogy a szakemberek azt mondták, hogy most a kezelés alatt még inkább ne szedjek Gambe slim-et, hogy lássuk önmagában a kezelés eredményességét, de kollagént lehetséges.) - Férfinek a Kollagén aktív ugyanolyan hatásos a kollagén pótlásra? És ha igen milyen eredménnyel alkalmazható, mi változik pl. Egy kúra után egy férfi esetében? Köszönöm előre is válaszát, HN.

2018-02-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves HN!

Pontokba szedve válaszolok a kérdéseidre.

  • 1. Akkor jó helyen jársz, hiszen mi kizárólag ilyen termékekkel foglalkozunk.

  • 2. Fontos, hogy amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állsz, elsősorban a kezelőorvossal kell egyeztetni termék alkalmazásáról, hogy az állapotod ismeretében személyre szólóan tudjon dönteni. Az is fontos, hogy a változáshoz Neked is hozzá kell járulnod életmódváltással. Nem megkerülhető, hogy rendszeresen, heti 3-4 alkalommal, legalább 1 órát mozogjunk, gondoskodjunk a bőséges folyadékbevitelről, csökkentsük a szénhidrát fogyasztást, és elhagyjuk az étrendből a nyákosító cukrot és tejet. Ha mindez megvan, akkor jöhet a GambeSlim® (koncentrátum, mely kifejezetten egy nyirokkeringést serkentő gyógynövényfőzet, így igen, ajánlott Neked.

  • 3. Igen, a Diurerbe® egy vízhajtó salaktalanító gyógynövényes tabletta, a terméknévre kattintva részletesen olvashatsz a hatásáról.

  • 4. A Kollagén Facelift®koncentrátum kötőszövetet erősítő hatású, erősíti az izmokat, csontokat és fogakat, regenerálja az inakat és szalagokat, építi a porcokat, védi az ízületeket (a terméknévre kattintva részletesen olvashatsz róla).

  • 5. Mivel azt írtad a kezelés alatt a GambeSlim® nem ajánlott, így kezd a Kollagénnel, minimum 60 napos kúra keretében, ha pedig véget ért a kezelés, akkor akár párhuzamosan mellette kezd el szedni a GambeSlim®-et, itt mindjárt a 120 napos kúrát érdemes előirányozni. Az, hogy mire számíthatsz, az egyéni állapotod függvénye, erre nem tudok érdemi választ adni.

  • 6. Igen, a kollagén nemtől függetlenül ajánlott mindenkinek, pont ugyanazok a hatások várhatóak a  férfiaknál is, mint amit a 4-es pontban már említettem.


Tisztelettel: Somogyi Rita