Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! Nézegettem az allergia elleni termékeiket, találtam egy cseppet és egy orrsprayt- Régebben mintha lett volna valamilyen kapszula is. Érdeklődnék, hogy melyiket ajánlja? Korelőzmény: gyermekkorban asztma (fulladásos is előfordult) mára már kinőtte (40 éves férfi) manapság porra, kinti virágzó növényekre, macskaszőrre. Már volt allergia teszten de mostanában még nem tudott elmenni úgyhogy sajnos pontosan nem tudom milyen növényekre jött ki allergia. A porra biztos, meg mikor füvet nyírunk, vagy bográcsozunk és nagy füst van akkor is sokat hapcizik, bedugul az orra. Most viszont kb 1,5 hete elég erősen előjött, sokat tüsszög, fújja az orrát, be van dugulva az orra. Szokott inni pollengraphe teát, használ nasivin orrcseppet meg régebben ajánlottak neki egy avamys nevű allergia elleni orrsprayt az nagyon sokat segített eddig (volt hogy tünetmentes is volt tőle évekig) de most valamiért nem használ. Gondoltam megpróbálnánk az Önök termékei közül valamelyiket csak nem tudjuk melyiket kéne. Mert ha már ez az erősebb avamys orrspray se használ nem tudom hogy a gyógynövényes használna-e. Nálam is mostanában vannak ilyen tünetek nem tudom mi virágzik mostanában de én is fújom az orrom néha és tüsszögök. Én is használnám amit ajánl. Ezeket egyébként lehet terhesen használni? És az Avamys-t? Köszönettel:Niki

2019-07-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

Az Allergicum orrspray és az Allergicum csepp kiválóan működnek akut esetekben is. Nyugodtan támaszkodhattok rájuk a tomboló allergiás időszakban is! Hosszú távon azonban még hatékonyabbak, ha a kúrájukat 2-3 hónappal előbb megkezditek, mielőtt betoppanna az erős allergia szezon. Habár az orrpsray-t alkalmazhatod terhesség alatt is, a csepp fogyasztásával kérlek, hagyj fel, ha jön a baba.

Fontos tudnunk, hogy az allergiás tünetek csökkentésében is kiemelkedő szerepe van az életmódnak. Erre a kiemelésre  kattintva ezekről az életmódbeli javaslatokról, valamint, további célzott kiegészítőkről is olvashatsz.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita