Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! Keresgéltem, hogy kapható-e Önöknél szemcsepp. Tudnának-e esetleg ajánlani egy olyan szemcseppet ami olyan esetre van és segít is, mikor picit belemegy a szemfesték a szembe és utána napokig csípi és olyan mintha ki lenne száradva mindig pislogni kell?

2018-05-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

Szemcseppek jelenleg nem találhatóak meg termékpalettánkon. Az általad leírt tünetek alapján nem tudom felmerült-e benned a gyanú, hogy esetleg allergiás lehetsz a szemfestékedre vagy a szempillaspirálodra?

Ilyen esetben jelentkeznek ugyanis a szemeket hosszan irritáló tünetek. Próbáld ki azt, hogy váltasz és megnézed, akkor is tapasztalsz-e csípő, égető érzést vagy szemszárazságot.

Ha még így sem múlnak a tünetek, akkor nem árt szemeinket belsőleg megtáplálni. Amíg a szemcseppek „csak” a tüneti kezeléshez elégendők, addig egy ilyen tápláló szemvitamin, ami ráadásul Világszabadalommal is védett, olyan hatóanyagokat egyesít, melyek sejtszinten szívódnak fel, és garantáltan eljutnak a sárgafoltig, hogy ott együttes erővel semlegesítsék a retinát károsító anyagokat, javítsák az éleslátást, és megszüntessék a szemszárazság érzetét.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita