Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! Fogyással kapcsolatos kérdésem lenne! Szeretnék nagyon sok súlytól megszabadulni, jelenleg 110 kg vagyok. A cél 40-45 kg-tól való megszabadulás. A pajzsmirigyemmel és a hormonokkal minden rendben, friss vizsgálat most volt. Ugyan a két terhességen vagyok túl az egyik 2016-ban született a másik 2017-ben. A második terhességem megviselt nem tudok leadni inkább jönnek fel a kilók mintsem lemennének, ez régen nem igy volt. Melyik terméküket érdemes szednem ha gyorsan szeretnék megszabadulni a kilóktól? Várom válaszukat! Tisztelettel Noémi

2018-09-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Noémi!

A gyors, ugyanakkor biztonságos súlyvesztés egyedülálló lehetőségét kínálja az Expressz Diéta Program. Ha betartjuk azt, hogy 5, maximum 20 napig csak a dobozban található, táplálkozási szakemberek által összeállított ételeket fogyasztjuk, illetve, hogy a sós és édes ételeket felváltva esszük meg, akkor az alkalmazásával egy speciális anyagcsere állapot érhető el, amit ketózisnak hívnak. Ilyenkor a test elkezdi égetni saját felhalmozódott zsírkészleteit. Mindez már 5 napi használat után gyors testsúlycsökkenést eredményez, az izomtömeg vesztesége és éhségérzet nélkül. Fontos, hogy a tudományosan megtervezett összetétel nem okoz hiányállapotot, mert bár a napi 4 étkezéssel mindössze 850 kalóriát fogyasztunk, mindeközben minden tápanyagot megkap a testünk, csak úgy, mint egy 2000 kalóriás étrend mellett.

Ugyanakkor mielőtt elkezded az Expressz Diéta Program használatát, ajánlott a derék, csípő és comb méretet levenni, hogy össze tudd hasonlítani az értékeket a program befejezése után mért értékekkel, hiszen az antikatabolikus diéta izomveszteség nélkül, zsírból fogyaszt, ami a mérlegen ugye kevésbé, de centikben nagyon is látványos!

Mivel a program egyhuzamban csak 20 napig alkalmazható, utána pedig az Expressz Diéta felépítő szakaszával haladunk tovább, ezt az időszakot a Natur Tanya® Anyagcsere-serkentő Programjával és egy májméregtelenítő kúrával egészítsd ki. Ezek a kiegészítők hozzájárulnak, hogy testsúlycsökkentő diétád, ami elsősorban a szénhidrátokat redukálja, még eredményesebb legyen. Támogatnak abban is, hogy a gyors testsúlycsökkenés minél kevesebb nyomot hagyjon kötőszöveteden. Természetesen mindehhez aktív, és rendszeres testmozgás is kell társuljon. 

A felépítő szakasz után is rendkívül fontos a CH-k csökkentése, a rostbevitel növelése, és a magas tápanyagtartalmú, de könnyen emészthető ételek fogyasztása. Ismerkedj meg a psylliummal , a konjac liszttel , a kölessel, a hajdinával, a búzafűporral, a kendermag proteinnel, az Omega3 zsírsavakban gazdag lenmag olajjal, mákolajjal, kendermagolajjal, szőlőmag olajjal, nasizz fehér, blansírozott mandulalisztet és fogyassz minél több friss zöldséget, salátát.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Somogyi Rita