Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! Érdeklődni szeretnék, hogy a stress control és a tri mag B6 tablettát lehet-e egyszerre szedni? Ha igen mennyi idő teljen a kettő beszedése közt? A másik kérdésem, hogy egy kozmetikus azt mondta hogy nekem mindenképp 50 faktoros napkrémet kell használnom mert sok az anyajegyem. Most meg az arcomra is kijött egy ronda valami, nem tudom szemölcs de nem annyira kitüremkedő. Jövőhéten megyek bőrgyógyászhoz. El vagyok keseredve, nem elég hogy a testemen is vannak pöttyök de még az arcomra is kijönnek ilyen rondaságok és eltakarni se lehet. Erre van esetleg valami kapszula hogy ne jöjjenek ki ilyenek? Szedtem egy ideig a napozóvitamint de akkor is kijöttek. Használtam a verrativa termékcsaládból is az 50-es napozósprayt. Maradt még tavaly nyárról azt elhasználhatom vagy újat vegyek? Kár hogy ezekből nincs kisebb, sajnos így elég pazarlás, én nem nagyon napozok és a fele sem fogy el a nyáron és ha jövőre meg nem jó csak pénzkidobás :( De ha még el tudom használni a tavalyit ezen a nyáron akkor jó. csak lejárat nincs ráírva és valamelyiknél tudom hogy csak fél évig jó de ennél az 50-es spray-snél nem vagyok benne biztos hogy csak fél évig. Ezt lehet arcra is kenni? Tavaly kentem bele az arcomra is. Csak nekem sajnos nem nagyon jó semmilyen krém mert pattanásos lesz tőle a bőröm. Napozáskor le szoktam takarni az arcom mert a naptól is kijön pár pattanás elég borzasztó egy bőr ez :( El is vagyok keseredve még fiatal vagyok hogy az arcom is tele legyen mindenféle szemölcsökkel :((( Kérem ajánljon valamit nem szeretnék undorítóan kinézni :(( köszönettel:Krisz

2019-04-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisz!

Igen, a Stress® Control kapszulát és a Tri- Mag B6 tablettát nyugodtan szedheted együtt, sőt ki is egészítik egymás hatását, hiszen az alacsony magnéziumszint is lehet oka a szorongásnak, feszültségérzetnek, koncentrációs zavaroknak. Még arra sincs szükség, hogy időkorláttal válasszuk el a szedésüket.  

Sajnos, ha sok az anyagjegyed, akkor valóban nélkülözhetetlen, hogy magas faktorszámú napozóval védekezz, és ez sajnos nem csak akkor igaz, amikor direkt napozol, hanem akkor is, ha az utcán sétálsz. A Verattiva 50 faktoros napozóját az arcbőrödre is fel tudod vinni. Sajnos, minőségét a felbontástól számítva 12 hónapig őrzi meg.

Az is igen hasznos, ha bőrvédő vitaminokkal vértezed fel magad. Ha pedig meglesz a pontos diagnózis afelől, hogy mi az, ami most az arcodon előjött, akkor célzottabban tudok Én is segíteni, étrenddel és esetleges kiegészítőkkel is.

Egy biztos, hogy az emésztőrendszer egészsége és a bélflóra egyensúlya bőrünk állapotán is látszik, így az első lépést is elkezdhetjük itt. Májfoltokat húz vissza a rostban gazdag táplálkozás, szemölcsök megjelenését csökkenti, ha a bélflórában élő hasznos bélbaktériumok túlsúlya nő, és csökken a patogén baktériumok, vírusok és gombák száma

Bőrpanaszainak hormonális egyensúlyvesztés, a máj egészségének gyengülése, és különböző allergiák (ez lehet élelmiszer allergia) is előidézhetik. Mindegyik kiváltó okra hatással van az, ha tested sav-bázis egyensúlyát, szabályzó italkúrát  is beiktatsz az érendedbe, és ehhez bázikusan is étkezel. Kattints a kiemelésekre, és tarts ezekkel a kiegészítőkkel, egy 120 napos kúrát.

Érzékeny bőr esetén célszerű a szintetikus kozmetikumot száműzni a fürdőszobánkból. Az arctisztításhoz lúgmentes, kézzel készült színszappant válassz, arcbőröd ápolásához pedig nagyszerű kiegészítő a 100%-os fekete köménymag olaj.  

Üdvözlettel:
Somogyi Rita