Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! Egy olyan kèrdèsem lenne, hogy ezeket a sűrítmènyeket, lipo+ ès puriden, ezeket cak sima vizben lehet oldani? szèmsavas víz, szörp, ilyen nem? Köszönöm! Kata

2018-07-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kata!

A Lipo+ és Puridren® tisztító-, testsúlycsökkentő és anyagcsere-serkentő kúrák   ideje alatt mindenképpen víz vagy gyógytea fogyasztás ajánlott, tehát nincs gyümölcslé, nincs diétás üdítő, szörp, nincs gyümölcs- és fekete tea, hiszen ezekkel pont azt a hatást iktatjuk ki, amit elérni szeretnénk.

A szénsavas italok azért sem javasoltak, mert aki ezeket issza, annak el kell fogadnia, hogy néhány centivel biztosan nagyobb lesz a hasa, mint egyébként lenne, s azt is, hogy idővel egyre tekintélyesebb pocakot ereszt. A szénsavasnak ugyanis csak egy része távozik el, a bennmaradó része viszont már a belekben oldódik fel, s hosszú útja során kitartóan feszíti a bélfalat, melyek idővel  elernyednek, kitágulnak.

Van azonban megoldás!!! :- ) Ha nem szeretnéd csak sima vízben (szénsavmentes ásványvízben) hígítani gyógynövény koncentrátumaidat. Ebben a nagy melegben én magam is hűsítő koktélt készítek belőlük, úgy, hogy citrom-, narancs- és lime karikákat teszek üvegükbe, és azt, a most frissen szedhető vagy kapható fűszernövényekkel is dúsítom, mint: citromfű, borsmenta, fodormenta…, ugyanakkor reszelhetsz bele gyömbért és szeletelhetsz bele uborkát is, a párom például így fogyasztja. 

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Somogyi Rita