Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! Egy ismerősöm mesélt a termékeikről amit nagyon dicsért. Engem konkrétan ez a 3 ital érdekelne de mindegyikből 1db. Egy kúrát szeretnék csinálni vele mert egyik sem ártana nekem. Viszont nem tudom hogy ez a 2 fizet 3 kap így igénybe vehető e.? Nekem volt egy pajzsmirígy túlmüködésem. Szerencsére másfél éve gyógyúltnak számítok. 1 hónapja volt egy kis műtétem. Polip volt a méhnyakon de sajna bentfelejtették a géz gömböt amit 28 nap után én vettem észre. Azóta vagy ez idő alatt a béltencerem teljesen felfordúl nincs meg az a megszokott ritmus a székletemmel napiszinten, sok a gázképződés és a hasi bélcsavarodás ami este is felébreszt.... A lábaim is megvastagodtak ez idő alatt.... szóval ezért is szeretném mind a hármat de nekem ez eredeti áron sok és ha lehetséges így is igénybe venni a kedvezményt az nekem nagy öröm lenne. Várom a válaszukat Szép napot! Niki

2018-03-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nikolett!

A 2+1 akció külön-külön él a termékekre. Ez azonban nem csak arról szól, hogy így olcsóbban jutunk hozzá a termékekhez, a cél minden gyártónál közös: a kiegészítőket kúraszerűen kell alkalmazni! Ezért a kúracsomagokat kedvezményesen biztosítják, hogy arra ösztönözzenek mindenkit, ne dobja be már az elején a törülközőt, hanem csinálja végig a megfelelő időtartamú kúrákat.

Ha nem engedheted meg magadnak anyagilag, egyszerre a három termék kúracsomagját, akkor azt javaslom kezd a Puridren® koncentrátum minimum 60 napos kúrájával. Majd folytasd a Lipo+ 60 napos kúrával és aztán a GambeSlim-et is bevetheted.

Ha jól számolom a leírásodból, akkor a gézgömböt mostanság vehették ki. Bőven elképzelhető, hogy ezek a bélrendszeri panaszok rendeződni fognak ha vissza áll a rend. Ha viszont huzamosabb ideig sem múlnak, akkor megpróbálhatsz egy bélflóra támogató Ferzym ampulla kúrát. Viszont akkor mindenképpen keresd fel a kezelőorvosodat is.

Bemásolom neked ide a linket melyen, keresztül olvashatsz a Ferzym ampulláról. >>>

Üdvözlettel:

Somogyi Rita