Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur ! Az alábbi link alatt található termék a tájékoztatója alapján 3 éves kortól adható, közel 2 éves kisfiamnak szeretném megvásárolni, adhatom e neki, esetleg kisebb adagolásban,(pl: 2x 10csepp)?! Ha ezt nem, van e másik echinacea szirup amit igen?! http://anatur.hu/alkoholmentes-echinacea-csepp-ketfele-echinacea-hatoanyagait-kombinalja-szerves-c-vitaminnal Köszönöm szépen a válaszukat! Üdvözlettel: Kecskés Mariett

2018-09-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Marietta!

Sajnos nem ajánlhatom az Echinacea szirupot 3 év alatt, ráadásul a többi Echinacea kivonat még később, csak 6 vagy 12 éves kortól ajánlott. Javaslok azonban 2 másik készítményt.

Az egyik egy szinbiotikum, a Ferzym® ampulla, ami 7 milliárd élő probiotikumot tartalmaz, prebiotikus rostanyaggal. Ez a tápanyag az immunrendszer 70%-át adó bélflórában fejti ki a hatását. Rendkívül népszerű, bölcsis, ovis, és kisiskolás gyermekek szüleinél, ahol a legnagyobb járványokat is átvészelik segítségével a gyermekek. Persze Nekünk felnőtteknek sem árt belőle egy kúra. – hiszen az immunerősítést mindig a bélflóránál kezdeni!

A másik termék egy Ipari titokkal védett bioélelmiszer, a Nordic Koivu® Bio Nyírfanedv. Ez valóban a nyírfa nedve, ami telis-tele van éltető tápanyaggal, és már egészen csecsemőkortól fogyasztható. Támogatja az immunrendszer működését, erőteljes gyulladáscsökkentő képessége van, allergiánál is támaszkodhatunk rá, és növeli a mindennapi vitalitásunkat.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita