Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelt Anatur! A hialuronsavról szeretnék érdeklődni ami az arckrémekben van. Végülis azt miből vonják ki? Nekem a z Yr boltban azt mondták az egyik krémjükre hogy valami búzából vonják ki a krémeben lévő hialuront ez igaz? Kicsit furcsának tűnt ilyet még nem hallottam hogy a búzában van hialuronsav:) A wikipédián meg azt írják a hialuronról hogy hozzájárul a sejtproliferációhoz és a sejtvándorláshoz, valamint köze lehet a rosszindulatú daganatok kifejlődéséhez. Ez mit jelent? Akkor nem érdemes szedni hialuronsavat? Köszönettel:Niki

2022-11-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

Én csak a saját termékeinkről tudok nyilatkozni. A hialuronsav forrásáról bővebben is írtunk a Fermentált hialuronsav termékoldalán, a kiemelésre kattintva olvashatod el, valamint a gyártó oldalán is találsz további információkat.

A wikipedia pedig nem megbízható forrás, kérlek, ne ott tájékozódj. A daganatok kifejlődéséhez pedig az ég világon semmi köze. Azonban daganatos betegeknek mindenképpen egyeztetni kell, a kezelőorvosukkal, mielőtt belevágnak bármilyen kúrába. Így a hialuronsavval kapcsolatban is.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita