Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Tisztelettel érdeklődöm..a Greente duót 05.28 a óta fogyasztom,napi 3x4 spré...étkezések előtt!/ R-D-E . A Chromium Aktive , !napi 1x étkezés után,reggel./.az Oktogonnál vásároltattam meg,személyesen a nevemre. Kérdésem: jól szedem e,és mikor tapasztalatom a hatásukat. Diab 2 és vagyok,izületes,vérnyomásos.túlvagyok egy tumor műtéten,sugáron, Jól vagyok,panaszom nincs.híztam 9 kg-ot,és az állandó éhségérzetem, éhsegeim miatt kérdezem a hatásokat,fogyni is szeretnék. Jelenleg 156/76 kg vagyok. Köszönöm a választ ! Údv: Borbála

2020-06-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Borbála!

Tökéletes az adagolás. Mind a Greente spray , mind a szerves króm kúraideje minimum 60- maximum 120 nap, melyet az egyensúlyvesztés mértéke határoz meg. Ezt azért írom, mert az, hogy a vércukorra gyakorolt kiegyensúlyozó hatását mikor érzékeled is attól függ, hogy milyen mértékű az egyensúlyvesztés. Ezért sajnos ezt nem tudom Neked előre pontosan megmondani.

Arra azonban érdemes odafigyelni, hogyha a cukorbetegség miatt gyógyszert is szedsz, akkor mindenképpen egyeztess kezelőorvosoddal, hiszen ez befolyásolhatja az adagolást.

Továbbá, fontos az is, hogy ne csak a kiegészítőkre támaszkodjunk, hanem az életmódunkon is változtassunk. Ez mind a cukorbetegség, mind a magas vérnyomás miatt elengedhetetlen, és persze a fogyás is csak így indulhat be.

Ez a következő lépéseket foglalja magában:

1. a napi szénhidrát bevitel redukálását, amit napi 180-200 gr közé kell helyezni

2. a bőséges folyadékbevitelt, ami meghatározó az anyagcsereserkentés szempontjából, és ideális, ha 20 kilogrammonként 1 liter vizet fogyasztunk.

3. a többlet rost fogyasztását, ami tehermentesíti a májat és hatással van a hormonális egyensúlyra.

4. a rendszeres testmozgást, aminek minimuma heti 3x1 óra

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita