Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

T. Cím! Sokat nyomozok mostanában az interneten valamiféle "csodaszer" után, ami elvenné oly módon az étvágyamat, h ne essek bűnbe édességek és a szénhidrátok gondolatán. Így találtam az Önök termékére, ami után érdeklődnék. A történetem annyi, h 2-3 éve a Norbi update termékekkel fogytam 18 kg-t, de szép lassan, jó egy év alatt. Ezt tartottam is mostanáig. Karácsonykor ellazultam és a sok nasival visszaszedtem 2-3 kg-t, sőt azóta is többször bűnözök, már + 4 kg-nál járok. Pedig odafigyelek, továbbra is ezekből a termékekből készítem az ételeket,ebből sütök sütiket, kivéve a pékáruk. Azokat eléggé meguntam és az Aldiban veszem a barna kenyeret, barna zsemlét, utánanézve, h melyikben -mennyi a ch. De valahogy nem tágítanak , sőt, csak jönnek a kilók vissza Mit gondol, segítene a Kalory Emeregencie? Vagy esetleg valamelyik más termékük? Igaz, a gyomrom nem igazán bír semmiféle gyógyszert, hamar fáj. Most februárban vettem meg a patikában a XL_S Medical Max Stregth-et , de semmit nem ért :(, viszont az egy hónap leteltével már fájt a gyomrom. Ami még lényeges, h pajzsmirigy túlműködésem volt , erre 2014-15-ben szedtem gyógyszert, de mivel 2016 óta jók az értékeim, most nem kell szednem rá a hormont., de megfigyelik fél évente. Előre is köszönöm válaszát. Üdvözlettel: Piri

2019-05-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Piri!

El kell, hogy keserítselek, ugyanis valóban nem léteznek csodaszerek.
Étvágycsökkentést vércukorszint szabályzással, duzzadó rostokkal, prebiotikus rostokkal és bizonyos antioxidáns vegyületekkel tudunk elérni, vagy akár ezek kombinációjával. Hátráltató tényező lehet azonban az, hogy az éhség mögött lelki traumák, hangulatingadozások is állhatnak, ahol az étel utáni sóvárgás egyfajta pótcselekvés ilyenkor. Mindezt persze hormonális egyensúlyzavar is előidézheti, egyszóval sokféle kiváltó ok lehet.

Viszont egy biztos, ha figyelünk a napi szénhidrátfelvételre, a bőséges folyadékfogyasztásra (a rostok hatása is múlik ezen!!!), és rendszeresen mozgunk, akkor a zöldkávébab tabletta (klorogénsav antioxidáns), a szerves króm (vércukor), a Kalory tabletta (duzzadó rost) és a Cotifibra ivótasakok (prebiotikum) kombinációja, egy minimum 60 napos kúra keretében, garantáltan meghozzák a sikert.

Sőt, mindezt még meg is spékelhetjük, ha a folyadékbeviteled egy részét olyan anyagcsere serkentő koncentrátummal egészíted ki, mint amilyen a Puridren® főzet  . Ez az ivókúra – különösen, ahogy melegszik az idő - , falja a kilókat, és jót tesz a hormonok egyensúlyának is.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita