Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

T. Anatur ! Szeretném megkérdezni hogy hpv-re van-e valamilyen megoldásuk? Köszönöm válaszukat: Andrea

2018-02-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!

A HPV esetén, természetesen úton a méregtelenítéssel és az immunerősítéssel tudsz a legtöbbet tenni szervezetedért.  

Ehhez egy kettős kombinációt ajánlok neked, alapozásként a Puridren koncentrátummal és a Lipo+ főzettel. Bemásolom neked ide a linket, melyen részletesen tudsz olvasni a kúráról. >>> http://alig-eszem-megis-hizom.anatur.hu/

Az immunrendszer erősítését is alapoktól kell elkezdened, az immunrendszered alapja pedig a bélflóra.
Az, hogy bélflórád egészséges egyensúlyban legyen, alapvető fontosságú bármilyen vírusfertőzés esetén.

A Ferzym® bélflóra ampullában 7 milliárd élő probiotikus törzset, vagyis hasznos baktériumot találunk, prebiotikus rostokkal dúsítva, melyeket úgynevezett DUAL COATED ("kettős kabát") technológiával állítottak elő.

Ez egy olyan szabadalom, ahol a probiotikumokra két prebiotikus "kabátot" húznak. Az első kabát garantálja az egyenlőtlen pH-értékek mellett is a biztonságos eljutást a bélflóráig. A másik kabát csak a bélflórában oldódik, és ott elterül, mint egy "szőnyeg", hogy táplálékként szolgáljon a probiotikumok számára. Prebiotikumok nélkül ugyanis a probiotikumok nem képesek kolonizálódni, sokasodni.

Itt tudsz róla részletesen olvasni. >>>

Emellett vess be nagy dózisú, magas biohasznosulású  C-vitamint.

A folyadékbevitelt normalizálása megoldódik a Puridren és Lipo+ párossal, de emellett fontos, hogy hagyj el minden feldolgozott élelmiszert. Ismerkedj meg a gabona diétával, fogyassz több zöldséget és gyümölcsöt, de utóbbit csak kisebb mennyiségben. Amennyiben dohányzol, azt ajánlott ez esetben elhagyni.

Minden reggel éhgyomorra fogyaszthatsz 1dl bio nyírfanedvet, legalább 60 napon át. A bio nyírfanedvet (Nordic Koivu) teljes egészében a természet termeli meg, és a nyírfák törzsének csapolásával jutunk hozzá. Olyan térszerkezete van, mint az emberi vérplazmának, tökéletes, hatszögletű kristályszerkezetű vízkristályokat tartalmaz, a benne lévő pozitív rezgések átkódolják a szervezet sejtjeit, serkentik az öngyógyító folyamatokat.

Kifejezetten antibakteriális, antioxidáns, sejtvédő és immunerősítő tulajdonsága miatt a FitoTree cseppet javaslom, további előnye, hogy belsőleg és külsőleg egyaránt alkalmazhatod.

A szervezeted erőssége szempontjából nagyon fontos lenne a stresszmentesítés. A lelki egyensúlyra való törekvés. A kiegyensúlyozott belső működés, és a pozitív gondolatok rendkívül meghatározók a gyógyulás folyamatához. Valamint legalább hetente 3-szor egy órát sportolj, mozogj. Kezdetben az ütemes séta, és kirándulás is megteszi.

És ne feledd, folyamatosan együtt kell dolgozni a kezelőorvosoddal is. A HPV továbbá folyamatos szűrést igényel.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita