Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szzia Rita !erdeklodnek hogy a diurerbe tabletta mennyi ido utan hasznal?5 napja szedem 2.szemet minden nap!de meg ugyan ugy dagad a labaim!remelem segiteni fog!koszonom a valaszt elore is!

2019-09-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Beáta!

Először is, nagyon fontos tudni, hogy mi a kiváltó oka a lábdagadásodnak. Ha ugyanis az szív eredetű tünet, mindenképp orvosi vízhajtóra lesz szükséged. Ezeknek a vízhajtóknak teljesen más a hatásmechanizmusuk. 

A Diurerbe® vízhajtó tabletta tökéletes választás, súlyfelesleg, nyirokpangás, visszeres panaszok, hormonális egyensúlyvesztések okozta vízvisszatartás esetén. A kúraideje minimum 20- maximum 80 nap, vagyis mondhatjuk, hogy még igencsak a kúrád elején jársz, ezért nem kell aggódnod. Sajnos nincs arra bevett szabály, hogy pozitív hatást mikortól tapasztalunk, hiszen ez függ az egyensúlyvesztés mértékétől, életkorodtól, életmódodtól, de a visszajelzések alapján azt tudom írni, hogy általában már két hét után látható a változás.

Arról azonban nem szabad elfelejtkeznünk, hogy egy vízhajtó csak akkor tud működni, ha van is mit hajtani. Vagyis, emeld meg a folyadékfogyasztásod 20 testsúly-kilogrammonként 1 liter folyadékra, és folytasd tovább a kúrát!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita